Molt més que una comèdia romàntica

Prefiero que seamos amigos

Prefiero que seamos amigos
30/12/2017

Lolita Flores torna a l’escenari del Teatre Goya, on la vam poder veure a LA PLAZA DEL DIAMANTE  l’abril del 2015, donant vida a Claudia, una florista que amb més de cinquanta anys s’ha enamorat del seu amic, en Valentín, paper interpretat per l’actor d’origen argentí Luis Mottola.

PREFIERO QUE SEAMOS AMIGOS és una comèdia romàntica, blanca, escrita per Laurent Ruquier i dirigida per Tamzin Townsend. Un text que tracta sobre les relacions de parella i d’amistat, que suposa una aposta per les segones oportunitats que regala la vida.

L’obra planteja també la sensació que tenen moltes dones de tornar-se invisibles pels homes en assolir una determinada edat. La lluita d’una dona, amb una vida a l’esquena, segura de si mateixa, que de cop i volta, se sent insegura en el terreny de l’amor. La por a estimar i no ser corresposta.

Però per sort l’argument té diverses capes, més enllà de la comèdia romàntica i entra en camins inconfessables que no s’expliquen ni entre amics, i molt menys en una ressenya d’opinió teatral; girs argumentals interessants, que no es poden explicar, perquè seria fer espòiler i arruïnaríem algunes sorpreses que posseeix la proposta.

Lolita ens ha semblat senzillament fantàstica, en un paper que sembla fet a la seva mida i que interpreta amb molta ironia i en algun moment fins i tot cantant. La seva gran capacitat d’improvisació i una enorme simpatia se’ns ha ficat a la butxaca des de la primera escena. Divertida i amb una estudiada gestualitat fa un personatge d’una enorme sensualitat i innocència al mateix temps.

Mottola molt correcte en la seva interpretació, segueix en tot moment la “força” de la seva companya. Formen una parella on la química entre tots dos es evident.

La comèdia ens ha semblat molt fresca, malgrat que, hi ha moments argumentals molt previsibles. Dotada de gran agilitat, amb girs inesperats i unes converses molt iròniques.

Una acurada posada en escena amb unes interpretacions molt encertades ens han fet passar una bona estona…. hem rigut i ens ha arribat a emocionar en algun moment. No esperàvem més i és per això que ens ha agradat molt més del que esperàvem.

Si voleu veure la ressenya original, només heu de clicar en aquest ENLLAÇ

← Volver a Prefiero que seamos amigos

¡Enlace copiado!