Roger Pelàez, desinhibit, tira pel dret sense complexos

Roger Pelàez: Precinti'm l'esfínter

Roger Pelàez: Precinti’m l’esfínter
05/04/2018

Ens hem apropat a l’Antic Teatre per veure per primera vegada a Roger Pelàez que ja va fer els primers dilluns de mes de la temporada passada, i enguany ofereix el seu espectacle els primers dimarts de mes.

Roger Pelàez va néixer a la Roca del Vallès el 1975, i és dibuixant de còmics, autor d’historietes de línia tosca que va publicar a finals dels noranta i de sèries en la col·lecció  TMEO recollides en els àlbums: «26 puntos para destruir España» (1997), «Tres sin raya» (1999 junto Abarrots y Piñata), «Yo follé con Fraga» (2003), i «La verdad es ilegible» (2009).

És també locutor de ràdio en Màximum Clatellot i cantant en Zombi Pujol i d’altres grups. I des de fa un parell d’anys ofereix els seus particulars espectacles.

PRECINTI’M L’ESFINTER és una esbojarrada proposta, on totalment desinhibit, Roger Pelàez parla, canta, insulta, ridiculitza famosos i polítics, i tira pel dret sense complexos. Fa del públic el seu cor i, mentrestant, ell beu cervesa que deixa al costat dels endolls, per captar energia.

Un espectacle farcit de cançons, d’acudits més o menys incòmodes per alguns, xerrameques, ball, i al final una mica de literatura ….

Un espectacle on hem passat una estona divertida, un espectacle diferent. Un espectacle que mai és igual a l’anterior.

Per veure la ressenya original, només heu de clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Volver a Roger Pelàez: Precinti'm l'esfínter

¡Enlace copiado!