Pinocchio

12/03/2018

“Una magnífica proposta coreogràfica adreçada a tots els públics”

La Jasmin Vardimon Company ocupa, des de fa més de vint anys, un lloc destacat dins de l’escena britànica en teatre- dansa contemporània . El seu estil personal compta amb el reconeixement internacional.

El “Pinocchio” de Jasmin Vardimon que s’ha pogut veure al SAT (Sant Andreu Teatre), és una versió en forma de teatre-dansa del conte clàssic original homònim de Collodi. Una adaptació visual i tècnicament espectacular adreçat a tots els públics. Un espectacle alegre i imaginatiu, en la que veurem com la famosa marioneta, creada per Gepetto, s’embarca en un viatge fantàstic, ple d’aventures i desventures, per convertir-se finalment en un nen humà, de carn i ossos.

 

“Pinocchio” de Jasmin Vardimon és un espectacle multidisciplinari, que combina teatre físic, caracterització, dansa, ombres, circ, interpretació, màgia, animació i mímica amb tecnologies innovadores. Una aventura màgica i fascinant mitjançant el personatge de Pinotxo, per descobrir-nos, el què significa ser humà.

Una proposta que t’atrapa des d’un bon començament, visualment increïble, ple de coreografies espectaculars, escenes màgiques i tecnologies innovadores. Ahir donava gust veure el SAT ple fins la bandera, amb les entrades exhaurides. Un munt de famílies amb nens, de totes les edats !!!. Quina meravella veure’ls tant atents, atrapats, realment hipnotitzats durant els 90 minuts que durava l’espectacle. Ni un soroll. Realment increïble!!!

 

Malauradament només s’ha pogut veure dos dies al SAT. Espero que la meva recomanació us serveixi , si més no, per si es torna a programar, o teniu l’oportunitat de anar-la a veure en un altre teatre.

El que si m’agradaria és animar-vos a anar al SAT Teatre, perquè a part d’una magnífica programació en espectacles de dansa, es poden veure meravellosos espectacles adreçats al públic familiar d’un nivell increïble. Jo tinc els fills grans, però intento anar-hi sempre que puc. Feu-me cas.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Pinocchio

Pinocchio

El cuento clásico de Collodi irrumpe una vez más en escena en una magnífica propuesta coreográfica dirigida al público familiar, en la cual el protagonista emprenderá un viaje fantástico para convertirse en un niño de carne y huesos. Este Pinocchio de Jasmin Vardimon combina teatro físico, caracterización, tecnologías innovadoras, texto y danza para explorar la idea de lo que significa ser humano.

Con sentido del humor, escenas poderosas y una observación aguda de la conducta humana, Pinocchio embarcará al público en una maravillosa aventura llena de los descubrimientos atesorados en esta fábula inmortal. Un paseo que sorprenderá y emocionará a grandes y pequeños.

Con veinte años de trayectoria, Jasmin Vardimon Company ocupa un lugar destacado dentro de la escena británica de danza-teatro. Su estilo personal, combinación de palabra, teatro, danza y tecnología, cuenta con el reconocimiento internacional.

Vídeo

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

Sé el primero en dejar tu valoración.