Per si no ens tornem a veure: Alícia Serrat i Marc Sambola

10/08/2017

Un petit Musical que s’ha de veure

Un musical de petit format amb producció artística de Daniel Anglès, promotor de la idea inicial i que va proposar desenvolupar a partir de “Leonci i Lena” la sàtira teatral de Büchner. L’Alícia Serret va escriure el text i va assolir la direcció de l’espectacle. Com diuen ells mateixos es tracta d’un homenatge a comèdies com l’anomenada de Leonci i Lena, El joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust.

A escena dos actors i un músic:

Anna Lagares, és la princesa Anne de Dumaine, actriu a qui ja hem pogut veure   treballar enaltres ocasions, com per exemple al musical “Per sobre de totes les coses” a la Sala Gaudi i a la Nit de Musicals 2016 del Grec. Malgrat tot, per nosaltres en aquesta ocasió va ser tot un descobriment perquè la seva energia en la interpretació és sens dubte un dels records més valuosos que ens portarem d’aquest Musical.

Edgar Martínez, és el príncep William d’Arden, i l’hem vist treballar recentment a Geronimo Stilton al Condal i anteriorment a Rent al Casino Aliança del Poble Nou.

Marc Sambola és el compositor de la música de l’espectacle i que interpreta en directe amb la guitarra, fent també el paper del Poeta.

Una història molt senzilla que parla de com de vegades ens compliquem la vida en lloc d’entomar de front el que es presenta. Amb una vessant còmica important, van desgranant el ventall de cançons alhora que interpreten els seus papers interactuant amb nosaltres, que ens fan ser espectadors conscients del joc d’embolics que es porten entre ells.

Tots dos saben transmetre l’emoció de les cançons però també la comicitat sobretot en les intervencions amb el poeta, al que recorren com a conseller.

Un luxe poder comptar amb la música en directe i a més a més interpretada pel mateix compositor, que s’atreveix inclús a cantar i fer-se carreg del personatge del poeta.

Unes interpretacions que ens han semblat esplèndides i unes veus magnífiques i sense microfonar (a pèl), que unit a una música encomanadissa i de qualitat, una treballada il·luminació, vestuari, escenografia i posada en escena, ens han fet passar una estona realment agradable.

Per veure la nostra valoració original, només heu de clicar AQUÍ


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Per si no ens tornem a veure: Alícia Serrat i Marc Sambola

Per si no ens tornem a veure: Alícia Serrat i Marc Sambola

Los Reyes de Arden reciben una carta de los Reyes de Dumaine donde los proponen que su hija Anne se case con el príncipe William d’Arda. Pero los jóvenes príncipes no tienen ninguna intención de casarse y menos con alguien que apenas conocen. Ambos, sin saberlo, tienen la misma idea: Huir con una identidad falsa y descubrir cómo es el mundo más allá de sus reinos. Pero por más disfraces que lleven, y por más que cambien una y otra de indentidad, ambos príncipes se encuentran y se enamoran irremediablemente.

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Laura

  IMPRESSIONANT
  Enhorabona a tots!

  01/09/2017

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui a Maldà i amb les entrades exhaurides he pogut gaudir d’aquest musical de petit format i proximitat (la sala del Maldà que em té el cor robat) amb un text d´Alicia Serrat, música de Marc Sambola i producció de Daniel Anglès. Un text senzill però molt ben instrumentat que ens parla de dos joves, que davant la intenció dels seus pares que volen forçar un casament de conveniència, fugen i al final després de passar situacions summament divertides, embolics i tripijocs, arriba l’amor veritable. La posada en escena compta amb pocs elements però molt acurada, així com un aconseguit vestuari. L’acompanyament musical a la guitarra i alguns poemes cantats, són a càrrec del propi Marc Sambola de forma excepcional. Les lletres de les cançons, genials. Esplèndid el treball d’Edgar Martínez tant pel que fa a la interpretació com cantant. I el que per a mi ha estat un descobriment (no recordo haver-la vist abans) ha estat Anna Lagares canta de meravella, i té un do que t’atrapa des del minut un. L’obra que en alguns moments em recordava estar veient un conte de Disney, ha aconseguit això, que m’ho passés com un nen amb sabates noves. Totalment recomanable i imprescindible.

  10/08/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Una història senzilla que ens parla sobre l’enamorament representat en un indret adient amb música en directe i amb molt de talent, treball i qualitat al darrere. Destacaría la qualitat de la música, les bones interpretacions i unes cançons més complexes del que semblan. Molt recomenable!!

  28/05/2017

 • 12345

  Hebert

  Musical d’aquells que em guanyen ràpid: íntims, aparentment sense pretensions però que arriben i toquen la tecla precisa, proper, en un indret addient, música en directe, amb molt de talent, treball i qualitat al darrere (Daniel Anglès, Sambola, Serrat) i dels que repetiries.
  Fa poc vaig gaudir molt amb l’Edgar Martínez i l’Anna Lagares (quina vis còmica i veu!) a “Estan tocant la nostra cançó”. Ara ho torno a fer amb aquest musical sobre la cerca de l’amor i que bonic és trobar-lo i com el destí ens atrapa per molt que ens disfressem.
  La història és senzilla, però ve de gust trobar-se, ni que sigui per una vegada, una obra sobre el costat lluminós de la vida i l’enamorament, històries que parlen de que les coses complicades a vegades són senzilles: algú ens agrada i li agradem. Hi ha cosa més gran a l’univers?
  L’aparent senzillesa no amaga la qualitat de la música, les bones interpretacions i cançons diria que més complexes del que sembla. Jo no sóc molt de comèdia de disfresses i aparences (ho admeto, les comèdies shakesperianes no són el meu fort) i tot i així he gaudit molt!

  27/05/2017

 • 12345

  Julià

  Una marevella, música preciosa i amb moments molt divertits. Recomanadíssima. Els dos intèrprets i músic fenomenals.

  22/05/2017

Artículos relacionados