Todo lo que necesitas para ir al teatro

A partir de 14,00€

Comprar Entradas

Per si no ens tornem a veure

Per si no ens tornem a veure

Per si no ens tornem a veure es la primera parte de La trilogia de l’amor de Alicia Serrat. Una comedia musical donde los apariencias y en los engaños es mezclan con la comedia y el amor.

Sinopsis

Los Reyes de Arden reciben una carta de los Reyes de Dumaine donde los proponen que su hija Anne se case con el príncipe William d’Arda. Pero los jóvenes príncipes no tienen ninguna intención de casarse y menos con alguien que apenas conocen. Ambos, sin saberlo, tienen la misma idea: Huir con una identidad falsa y descubrir cómo es el mundo más allá de sus reinos. Pero por más disfraces que lleven, y por más que cambien una y otra de indentidad, ambos príncipes se encuentran y se enamoran irremediablemente.

Per si no ens tornem a veure a ver es la historia de dos personas que no son lo que dicen ser. Es una historia de disfraces y de identidades falsas donde el destino, al igual que el amor, es inevitable. Y es sobre todo un homenaje a comedias como Leonci i Lena; El joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust, donde las apariencias y los engaños se mezclan con la comedia y el amor.

Próximas actuaciones Ver todas las funciones (Calendario)

Fotos + fotos

Per si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veure

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • Laura
  12345

  IMPRESSIONANT
  Enhorabona a tots!

  01/09/2017
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Avui a Maldà i amb les entrades exhaurides he pogut gaudir d’aquest musical de petit format i proximitat (la sala del Maldà que em té el cor robat) amb un text d´Alicia Serrat, música de Marc Sambola i producció de Daniel Anglès. Un text senzill però molt ben instrumentat que ens parla de dos joves, que davant la intenció dels seus pares que volen forçar un casament de conveniència, fugen i al final després de passar situacions summament divertides, embolics i tripijocs, arriba l’amor veritable. La posada en escena compta amb pocs elements però molt acurada, així com un aconseguit vestuari. L’acompanyament musical a la guitarra i alguns poemes cantats, són a càrrec del propi Marc Sambola de forma excepcional. Les lletres de les cançons, genials. Esplèndid el treball d’Edgar Martínez tant pel que fa a la interpretació com cantant. I el que per a mi ha estat un descobriment (no recordo haver-la vist abans) ha estat Anna Lagares canta de meravella, i té un do que t’atrapa des del minut un. L’obra que en alguns moments em recordava estar veient un conte de Disney, ha aconseguit això, que m’ho passés com un nen amb sabates noves. Totalment recomanable i imprescindible.

  10/08/2017
 • Hebert
  Hebert
  12345

  Musical d’aquells que em guanyen ràpid: íntims, aparentment sense pretensions però que arriben i toquen la tecla precisa, proper, en un indret addient, música en directe, amb molt de talent, treball i qualitat al darrere (Daniel Anglès, Sambola, Serrat) i dels que repetiries.
  Fa poc vaig gaudir molt amb l’Edgar Martínez i l’Anna Lagares (quina vis còmica i veu!) a “Estan tocant la nostra cançó”. Ara ho torno a fer amb aquest musical sobre la cerca de l’amor i que bonic és trobar-lo i com el destí ens atrapa per molt que ens disfressem.
  La història és senzilla, però ve de gust trobar-se, ni que sigui per una vegada, una obra sobre el costat lluminós de la vida i l’enamorament, històries que parlen de que les coses complicades a vegades són senzilles: algú ens agrada i li agradem. Hi ha cosa més gran a l’univers?
  L’aparent senzillesa no amaga la qualitat de la música, les bones interpretacions i cançons diria que més complexes del que sembla. Jo no sóc molt de comèdia de disfresses i aparences (ho admeto, les comèdies shakesperianes no són el meu fort) i tot i així he gaudit molt!

  27/05/2017
 • Julià
  12345

  Una marevella, música preciosa i amb moments molt divertits. Recomanadíssima. Els dos intèrprets i músic fenomenals.

  22/05/2017

Artículos relacionados