Sang i fetge

Titus Andrònic

Titus Andrònic
20/07/2019

Una de les cites que tinc fixes de cada any és la representació dels Parking Shakespeare al parc de l’Estació Nord.

Enguany, per celebrar el seu desè aniversari, han portat un doble programa: “Titus Andrònic” (versió i direcció d’Israel Solà) i “L’Amansi(pa)ment de les Fúries” (versió i direcció de Carla Rovira Pitarch).

“Titus Andrònic” és una tragèdia escrita per William Shakespeare plena d’escenes de violència, canibalisme, mutilacions, violacions i bogeria, una d’aquelles obres que en diríem de sang i fetge. De fet «Titus Andrònic» va ser considerada durant molt de temps una de les menys importants de l’obra shakespeariana.

“Titus Andrònic” ens parla de venjança.

L’enveja i el poder són les principals causes que mouen a tots els personatges de l’obra a la violència. Venjances i traïcions.

La venjança és el principal focus d’atenció d’aquesta versió d’Israel Solà, perquè segons ells, i amb el que hi estic totalment d’acord, la venjança és, encara avui en dia, una part inherent de la societat en la qual vivim.

Curiosament totes les obres que he vist dels Parking Shakespeare (al parc), han estat comèdies; si més no, n’he gaudit de totes elles amb més encert o menys, però haig de reconèixer que “Titus Andrònic” és de les que més m’ha agradat de totes les que he vist en aquests set anys que fa que els segueixo.

Les interpretacions m’han semblat sensacionals !!! Hi ha noves incorporacions, molt ben complementades a la manera i tarannà de la companyia.

Sempre és un plaer anar a veure als Parking Shakespeare.

Als que els coneixeu no cal que us digui res, als que no els coneixeu aneu-hi. És un plaer poder veure i gaudiu d’una obra de teatre a l’aire lliure.

“Titus Andrònic” es fa els dies parells de juliol a les 19h.

← Volver a Titus Andrònic

¡Enlace copiado!