El poder de l’amistat

París

París
30/10/2018

El Trio Les Cot s’endinsa en les cares polièdriques de l’amistat tot estirant el fil d’amor incondicional que uneix a tres amigues de tota la vida. La voluntat d’una d’elles de ser mare soltera, i la notícia que l’admeten a un procés de fecundació urgent a París, les empeny a un divertit i emocionant road trip on pot passar pràcticament qualsevol cosa.

Aquest petit musical de nova creació potencia les veus dolces i ben empastades de Mar Maestu, Maria Viñas i Elia Corral, gràcies a les boniques composicions -molt musicaleres– d’Óscar Peñarroya i una posada en escena funcional que centra l’atenció de l’espectador en les cançons. Les tres amigues es mostren decidides, però la realitat sempre és més complexa i fràgil. En realitat són el que a casa en diem «un quadro flamenco«. Els seus caràcters forts col·lisionen i provoquen situacions esbojarrades i caòtiques que contraposen amb els seus desitjos més íntims, les pors i les inseguretats.

Ideal si vas a veure l’espectacle amb una amiga de l’ànima. En sortir del teatre, amb una dosi de bon rotllo al cos, podreu marxar juntes a fer una cervesa i repassar els grans moments que heu viscut juntes, i preguntar-vos, com fan a l’espectacle, què estaríeu disposades a fer per algú que t’estimes tant. I és que París és, per sobre de tot, un cant alegre a l’amistat.

No us la perdeu!

← Volver a París

¡Enlace copiado!