L’altra cara del paradís

Paradís

A partir de 19,40€
Comprar Entradas
Paradís → Espai Texas
06/10/2024 - Espai Texas

La idea del projecte va néixer amb la intenció de contar una road movie a la mallorquina, és a dir, que passés a Mallorca, però no en aquella Mallorca turística i idíl·lica, primer destí de fora províncies dels nostres pares per anar de viatge de nuvis, o en el cas de la meva generació, el viatge que vam fer de final de curs; sinó en aquella Mallorca que no sol sortir a les fotos de les postals, ni tampoc en els índexs dels llocs més rics de l’estat espanyol.

Paradís és una història local, la història d’una família de la Mallorca no turística. La història de la Mallorca no paradisíaca.

Un sol actor a escena interpreta tots quatre personatges d’aquest relat: una parella na Joana (el cap pensant del pla), la seva parella en Pepe, el fill d’aquesta parella en Kevin i en Sebastià, un capellà.
Sergio Baos, autor del text, és també l’actor que interpreta a tots aquests personatges.

Es tracta d’un text contemporani, tragicòmic, emotiu, divertit i dinàmic.
Un text amb un llenguatge molt natural, ple de barbarismes.

És una obra amb molts recursos teatrals: la posada en escena, els objectes, el vestuari, la llum, però sobretot, la interpretació.
Un repte interpretatiu immens. Un sol actor, que a través de la seva expressió facial, moviment corporal, canvis de veu i dicció, és capaç de transformar-se en tots quatre personatges, fent-los del tot creïbles. No hi ha canvis de vestuari, però es detecta fàcilment cada personatge.

Paradís és una obra atrevida, divertida i a la vegada emotiva, amb una història al darrere de lluita i supervivència; una gran crítica social, contada a quatre veus. Les veus de quatre personatges, on cadascun dels quals, ens contarà els fets des del seu punt de vista.

Paradís és una autèntica joia teatral.
Teatre en estat pur.
Teatre de proximitat.
Teatre de qualitat.

Feu-vos un favor i aneu-la a veure, estic del tot convençuda que en sortireu encantats.

← Volver a Paradís

¡Enlace copiado!