Una grandíssima decepció

Oficina per a una vida postidèntica

Oficina per a una vida postidèntica
07/07/2016

A vegades la intuïció ens falla a l’hora de seleccionar els espectacles que podem veure del Festival Grec i aquest és un cas claríssim, de què la meva selecció no va coincidir en RES, en el que esperava de la producció escollida.

El resultat ha estat tan decebedor, que fins i tot haig de dir que no vaig poder aguantar a la butaca els 90 minuts previstos… i quan faltava poc per l’hora, em vaig aixecar de la butaca i vaig marxar de la sala.

En cap cas afirmo que sigui una presa de pèl cap a l’espectador i això no ho diré mai d’un treball en el qual han participat un munt de persones i evidentment, ho han intentat fer el millor possible, …. però sincerament, en aquest cas en algun moment vaig arribar a pensar-ho.

Potser és una aposta de risc, però jo no vaig trobar per enlloc que fos una proposta innovadora… tot el contrari, perquè no vaig veure més que una fusió d’esquetxos inconnexes sense sentit, que han volgut vestir d’una manera forçadament «còmica???»; temes que podien haver estat molt millor tractats i no passen, sempre sota el meu punt de vista, de vulgars pinzellades, com són la incomunicació en un món tecnològicament cada dia més interconnectats, el drama dels refugiats o els problemes d’identitat, l’explotació dels treballadors… de ben segur, massa temes importants, com per ser tractats d’una manera tan vulgar.

Potser són els 16 euros pitjors invertits de la meva vida!!! Però el que més greu en sap de tot, és que segurament he perdut l’oportunitat de veure un espectacle molt millor, que no es podrà veure mai més a Barcelona.

Si voleu llegir la valoració sencera, nomès heu de clicar AQUÍ

← Volver a Oficina per a una vida postidèntica

¡Enlace copiado!