Imprescindible !!!

Non Solum

A partir de 12,50€
Comprar Entradas
Non Solum → Teatre Poliorama
11/05/2017

“Non Solum”  és un monòleg surrealista i fins hi tot una mica excèntric, una obra trencadora i poc convencional, un espectacle arriscat i possiblement  en algun moment políticament incorrecte.

“Non Solum” és una comèdia que ens mostra moltes de les cares del ésser humà. Amb un humor crític ens parla de la mort, de les dones, de sexe, dels polítics, de la religió. I ho fa d’una manera vertiginosa. Passa d’un tema a l’altre com aquell qui no vol la cosa. Es deixa anar i nosaltres el seguim. Ens fa riure i pensar. Deixar de pensar i riure.

“Non Solum” es va estrenar al Festival Temporada Alta de Girona el 10 de novembre de 2005. Descrit com a “monòleg de creació” està dirigit per Jorge Picó i interpretat per Sergi López. Un sol actor que interpreta a una multitud de personatges.

“Som el mateix però no som un. N’hi ha un munt de repetits. Som tots iguals. Era semblant a mi…però diferent. N’hi ha un de diferent. Sóc un altre. Jo només sóc jo sinó que també”. Així comença l’espectacle, amb un home sol que es multiplica en molts altres de si mateix, per respondre una pregunta: què està passant aquí?

Què està passant aquí?, és la clau de l’espectacle. Una reflexió en veu alta del que hi ha dins el nostre interior. Pors, idees, desitjos, preguntes ,…

 

“És l’home estàtic, la tristesa el té corprès,

les orenetes faran nius als seus cabells.

És l’home estàtic, la tristesa l’ha matat,

les orenetes d’ell, mort, fred, han emigrat”

 

Queden pocs dies per poder gaudir d’aquest magnífic espectacle. No badeu i aneu-hi.

← Volver a Non Solum

¡Enlace copiado!