El retorn d’en Sergi

Non Solum

Non Solum
01/07/2024 - Teatre Poliorama

Avui el teatre Poliorama es prepara per a una nit especial amb el retorn del monòleg «b», una obra concebuda per Sergi López i Jorge Picó. Aquest monòleg, que ja s’ha convertit en un clàssic del teatre contemporani, ens convida a una reflexió profunda sobre la identitat i la multiplicitat de l’individu, tot a través d’una posada en escena surrealista i excèntrica.

«Non Solum» és una obra trencadora i poc convencional que desafia les normes establertes del teatre tradicional. Amb un guió de gran qualitat, atrapa, sorprèn i fa riure al públic gairebé tot el temps. La força de l’espectacle resideix en l’habilitat de Sergi López per transmetre un imaginari ric i potent, mantenint la concentració i l’energia en tot moment.

L’obra destaca per la seva valentia en abordar temes complexes de manera arriscada i, en ocasions, políticament incorrecta. Aquestes característiques fan de «Non Solum» un espectacle que no només entretingui, sinó que també provoqui la reflexió i el debat entre els espectadors.

En definitiva, «Non Solum» és una experiència teatral única que convida el públic a explorar les profunditats de la condició humana a través del prisma de l’humor i la imaginació. Sens dubte, una cita imperdible per als amants del teatre que busquen una proposta innovadora i estimulant. Pots veure la resta de la meva opinió a l’enllaç

← Volver a Non Solum

¡Enlace copiado!