Una comèdia esbojarrada d’amors i desamors

Nit de reis (o el que vulguis)

Nit de reis (o el que vulguis)
15/09/2017

NIT DE REIS (Twelthf Night) va ser escrita per William Shakespeare l’any 1601, és una comèdia d’entreteniment destinada a tancar el cicle de Nadal. La peça es va publicar l’any 1623 dins del “First Folio” que recopilava 36 obres seves.

Pau Carrió, ha fet l’adaptació del text i n’és el director d’aquesta proposta de la qual també ha compost la música juntament amb l’Arnau Vallvé. Les lletres de les cançons que s’interpreten apareixen en el text original de Shakespeare.

“Si la música és aliment de l’amor, el desamor ho és de la música”

Els espectadors estem distribuïts a tres bandes i els actors entren i surten per tot arreu, presidint l’escenari una mena de paret ratllada per multitud de leds, ens deixa entreveure a l’Arnau Vallvé interpretant la música en directe. També farà les funcions de presó, habitació tancada, passadís, escenari ….. L’espai escènic ha estat dissenyat per Sebastià Brosa i Pau Carrió.

Amors, desamors, alcohol, dol, burla, venjança, canvis de personalitat, transvestisme, malentesos, encreuaments de parelles…

Una esbojarrada comèdia amb uns intèrprets que transmeten energia i ganes de fer-ho bé. Els integrants de la jove Kompanyia, els veiem per primera vegada plegats, ens han ofert unes magnífiques interpretacions a un ritme vertiginós en alguns moments i interaccionant amb el públic.

Joan Amargós, Quim Àvila, Clàudia Benito, Raquel Ferri, Eduardo Lloveras, Joan Sole i Julia Truyol formen part de la Kompanyia. Ens ha agradat molt la interpretació de tots ells, malgrat que confessem que tenim una debilitat per Quim Àvila i Julia Truyol, ja que els hem seguit durant tota la seva carrera artística.

Enric Auquer, Jaume Madaula i Lluís Marques completen el repartiment d’aquesta proposta.

Una proposta que ens ha fet gaudir d’una estona magnifica i ha fet que les dues hores i quart de durada passessin volant.

Per llegir l’apunt original cliqueu AQUÍ

← Volver a Nit de reis (o el que vulguis)

¡Enlace copiado!