30/07/2013
Shakespeare de qualitat sota l’ombra dels arbres

Aquesta proposta fora de la cartellera comercial és el nou muntatge de la companyia Parking Shakespeare que, un estiu més, torna a l’ombra dels arbres del Parc de l’estació del Nord per oferir de forma gratuïta una obra del dramaturg anglès. Es tracta d’un espai acollidor, però no del tot òptim per representar teatre, ja que la sonoritat s’escampa pels 360 graus que forma l’escena i sense cap possibilitat de resonància. Tot i això, els actors fan un gran treball de veu i aquesta arriba als espectadors de forma clara i entenedora. Respecte a la posada en escena, l’espectacle juga amb els seus 360 graus disponibles a través dels quals els actors entren i surten per tot arreu. D’aquesta forma, l’obra adquireix un dinamisme que li és propici per al tipus de relat representat, el qual lliga amb unes bones interpretacions còmiques i les habituals confusions i enganys shakespearians que doten l’espectacle d’elements suficients per enganxar a l’audiència intergeneracional que hi és present. A més, es nota que la companyia coneix abastament el material amb el que treballa, ja que hi ha un encert tant en la posada en escena com en la forma d’interpretar, permetent-se a més la llicencia d’inserir comentaris actuals i externs a l’obra, que serveixen per picar l’ullet als espectadors que no estan habituats al teatre shakesperià.

Todo lo que necesitas para ir al teatro

Parking Shakespeare: Nit de Reis

Parking Shakespeare: Nit de Reis

Nit de reis es la comedia de los errores. Es más agria quedulce, porque los deseos se proyectan en la personaequivocada y, aún así, los personajes insisten a tope una y otra vez contra el mismo muro de la equivocación, la apariencia y el malentendido.

Valoración colaboradores

Valoración espectadores
Sé el primero en dejar tu valoración
Hay que ser usuario de Teatre Barcelona
¡Únete, es gratuito! Ya somos más de 80.000

¿Ya estás registrado?

He olvidado la contraseña

Crear usuario

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.