No a la violència de gènere!!

Ningú et coneix com jo

Ningú et coneix com jo
07/03/2016

Ningú et coneix com jo és un thriller psicològic escrit i dirigit per Roger Peña.

La veritat és que quan vaig llegir la sinopsi de l’obra, de seguida vaig tenir molt d’interès en anar-la a veure. “Et proposem un gran joc psicològic, on res és el que sembla. Una sala d’anatomia forense, un home i una dona. Un thriller psicològic…”, en fi, que els misteris i thrillers m’agraden molt i de cap cap el Borràs!

Dons bé, tot i que la idea i el plantejament de l’obra és bastant bona, l’espectacle no acaba de ser del tot rodó. Comença d’una manera molt poc creïble, i tot i que a mitja funció es comença a fer més interessant, no acaba d’enganxar…

Les interpretacions de la Miriam Marcet i d’en Xavi Sàez, tot i que són correctes, els hi falta força i credibilitat en molts moments.

El tema que es toca és del tot actual: la violència de gènere. Per desgràcia cada dia ens arriben noticies en el que hi ha hagut algun cas de violència de gènere.

Felicito al Roger Peña per la seva iniciativa teatral. La funció educativa i socialitzadora que té el teatre, sobretot en el sector jove, ha de servir per prevenir la violència de gènere. Peña ens planteja una realitat que s’ha de prevenir i eradicar. S’ha de saber que això passa actualment, en el nostre entorn, prop de nosaltres, en els llocs més inimaginables, i que poden ser persones de qualsevol estatus socials (advocats, metges…). És molt important que es conscienciï a la gent, que cada dia mor una persona assassinada per la seva parella o ex parella.

Penso que la idea és bona, però de vegades les bones intencions, no són suficients. Amb una mica més de rodatge i unes interpretacions un pel més creïbles, pot arribar a ser una bona proposta teatral.

**1/2

← Volver a Ningú et coneix com jo

¡Enlace copiado!