Un espectacle divertit, emotiu i poètic

Ni rastre de qui vam ser

Ni rastre de qui vam ser
18/09/2022

Fel Faixedas i Carles Xuriguera,exmembres de la companyia Teatre de Guerrilla, tornen junts als escenaris, després de deu anys del seu últim treball en conjunt, amb Ni rastre de qui vam ser, un espectacle estrenat fa un any a Roda de Ter i Arbúcies.
De Teatre de Guerrilla en guardo un gran record. Em va saber molt greu quan van decidir de prendre camins separats, la complicitat que hi havia entre tots tres actors, feia que el públic gaudíssim en totes i cadascuna de les seves interpretacions.
El meu preferit… en Xuriguera!
Quan vaig assabentar-me que tornava als escenaris amb en Fel Faixedas, no m’ho vaig pensar dues vegades d’anar-los a veure. Tenia ganes de riure, passar-m’ho bé, de tornar a gaudir d’aquell humor tan peculiar i característic que els caracteritzava i que en el seu dia va trencar motlles dins del teatre d’humor català. Teatre satíric. Teatre de l’absurd que ens recorda al teatre de Beckett. Teatre crític amb la societat amb un tarannà basat en un món rural tancat, que els que som de poble identifiquem fàcilment i als que hi podríem posar nom i cognom.

Tot i que es tracta d’un espectacle d’humor, al rere fons s’amaga una sèrie de temes, no tan divertits, que ens porten a la reflexió, com el pas del temps i el que això implica.

Ni rastre de qui vam ser, ha estat una bona tria. He rigut com feia temps que no ho feia.
Són molt bons, enginyosos i divertits!

Als que ja els coneixíeu… no cal que us digui que hi aneu.
A la resta, us recomano que us acosteu a la Sala Versus Glòries per descobrir a dos grans actors i una manera molt peculiar i original de fer humor.

Fel i Xuri us volem veure més vegades junts dalt dels escenaris, amb xerrac o sense. Sou collonuts!

← Volver a Ni rastre de qui vam ser

¡Enlace copiado!