Una joia teatral que no us podeu perdre !!!

Mirta en espera

Mirta en espera
10/08/2016

Qui diu que a Barcelona durant l’estiu no es pot veure bon teatre?. Dons mira… acosteu-vos al Cafè Llantiol. Allà hi ha una noia, es diu Mirta, i us està esperant.

Qui és la Mirta?

La Mirta és una jove actriu que busca un somni, poder treballar en el món de l’espectacle.

La veritat és que fins ara no ha tingut gaire sort, però qui sap… pot ser avui això canviarà. Ha quedat amb en Ramón, aquell representat que per fi, la farà famosa. Ella l’espera en el banc d’un parc. Està nerviosa, emocionada. S’ha posat un vestit llarg per l’ocasió; és groc…, ella no té manies, no és supersticiosa …pensa que no li anirà pitjor del que li ha anat fins ara.

Mentre espera es pinta els llavis de color rosa. Rosa com el bolso que porta, rosa com les sabates, rosa com el maletí, rosa com el mirall, rosa com el barret, rosa com els somnis…

Mira el rellotge… passar l’estona… Mirta col·loca el barret al terra i comença a cantar. No està sola, nosaltres estem amb ella, som el seu públic.

Segueix esperant… Mentre espera ens parla, ens explica qui és, que vol i què li ha passat a la vida. Poc a poc descobrim qui és la Mirta.

Mirta és lluitadora, somiadora. És una d’aquelles persones que sempre veuen la part positiva en l’adversitat, aquella que justifica lo injustificable.

Mirta és esperança, il·lusió.

Mirta és bondat, innocència, tendresa, ingenuïtat.

Mirta és aquella gran actriu que ningú ha tingut la gran sort de descobrir.

 

“Mirta en espera” és la primera producció de Los espejos son para mirarse, una plataforma de creació dirigida per l’Ángela Palacios, autora, directora i intèrpret d’aquest magnífic monòleg. Una sàtira sobre el món dels artistes. Un drama que se’ns presenta en forma de comèdia.

Penso que un dels grans encerts que pot tenir una obra de teatre és saber exactament el que es vol transmetre i apostar de forma decidida per allò. Després, es necessita el talent per portar-ho a cap, d’una manera sòlida i creïble. En el cas de “Mirta en espera” l’Ángela Palacios ho aconsegueix amb escreix. Aconsegueix que la tendresa i la bondat de la Mirta ens arribi a l’ànima.

I és que la Mirta es fa estimar.

Molt bon treball de l’actriu Ángela Palacios. En tot moment ha demostrat un gran domini en els diferents registres interpretatius, dotant al personatge d’energia, tendresa i vulnerabilitat segons les necessitats de cada escena.

 

El públic més que satisfet hem aplaudit durant una bona estona. A la sortida tot eren elogis a l’artista.

Recordeu aneu al Cafè Llantiol… la Mirta, us està esperant.

***/****

← Volver a Mirta en espera

¡Enlace copiado!