Una vetllada íntima difícil d’oblidar

Mayte Martín Quartet

Mayte Martín Quartet
24/07/2023 - Teatre Grec

Nascuda a Barcelona el 1965, Mayte Martín és una de les «cantaoras» més prestigioses del panorama actual flamenc.
Des de un bon començament, trenca amb tots els motlles. Amb ella neix, i defensa des dels seus inicis, una filosofia molt peculiar i un concepte de la professió absolutament transgressora dins de l’àmbit del flamenc, de manera que se la considera, per la seva estètica artística i el seu discurs, una pionera i un puntal del denominat «flamenc català», així com un referent important per a la nova fornada de joves flamencs.

Tatuajes és el seu nou projecte en format de quartet ( Mayte Martín (veu), Nelsa Baró (piano), Guillermo Prats (contrabaix) i Vicens Soler (bateria)), rescata i reinventa cançons que sobreviuen en la memòria de tot el món, retornant-les als nostres temps.

El repertori és una col·lecció de grans temes, que formen part del llegat de la música universal.

La formació i els arranjaments estan vestits en forma de jazz.

Tatuajes és un viatge emocional i de retrobament amb algunes cançons inoblidables, convertint aquest concert en un homenatge a tots aquells que les van crear.
Mayte Martín hi posa ànima, vida, color i emoció convertint aquest concert en una vetllada íntima i difícil d’oblidar.
Pell de gallina i molta emoció en tots i cada un dels temes que va interpretar. Cançons icòniques de cantautors com Pablo Milanés, Violeta Parra, Jacques Brel, Rocio Jurado o Serrat.
Te recuerdo Amanda, Lucía, El breve espacio en que no está, Alfonsina y el mar, Gracias a la música, Ne me quitte pas, són alguns temes que vam poder escoltar. Cançons romàntiques, nostàlgiques, sentimentals, emotives.

Un regal pels sentits.

← Volver a Mayte Martín Quartet

¡Enlace copiado!