Una joia musical en petit format

Mares i filles

Mares i filles
21/04/2015

No és la primera vegada que les dues actrius d’aquesta obra treballen juntes, ja que ja ho havien fet fa uns anys a Mamma mia, precisament amb els mateixos rols de mare i filla. En aquesta ocasió, han abandonat les illes gregues i han decidit acostar-se a un musical de petit format que és una autèntica delicia.

L’obra més que narrar-nos una història, que n’hi ha, opta per conduir-nos a través de les diferents emocions i pensaments que experimenten els dos únics personatges de la funció, els quals es troben immersos en una batalla d’amor i odi, en la que més d’un es veurà reflectit. Així, l’amor protector i dependent d’una mare es torna en contra seva quan la seva filla se sent ofegada i necessita començar a fer la seva vida, sentint-lo alhora com una punyalada i un dolor insoportable. Es tracta d’una batalla de sentiments, en la que l’amor excessiu porta a l’odi involuntàriament i en la que la sobreprotecció necessita desfer les reixes que s’han creat sense voler. Una història a on els personatges necessiten comprendre’s, necessiten parlar amb sinceritat i necessiten separar-se per tornar a caminar junts. Una mateixa moneda amb dues cares, dues posicions i dues visions diferents, cadascuna amb els seus problemes i les seves necessitats i incapaces de veure que hi ha a l’altra banda. Sens dubte, un tema molt interessant i que l’obra sap exposar d’una manera realista, propera i intimista, a través d’unes cançons precioses i suggerents i d’una bona direcció.

L’obra està brillantment interpretada per la Nina i la Mariona Castilo, les quals ofereixen una tècnica vocal excel·lent i unes interpretacions sòlides i plenes de matissos que eleven aquest musical al lloc on es mereix. D’altra banda, la Clara Peya i les seves composicions aconsegueixen arrossegar-nos per aquesta espiral de semtiments, complementant-se a la perfecció amb les seves companyes d’escena i proposant-nos unes melodies que acaben d’arrodonir aquest deliciós musical.

← Volver a Mares i filles

¡Enlace copiado!