Una interpretació de la Commedia dell’Arte, totalment entregada

L'ultima notte del capitano

L’ultima notte del capitano
10/06/2016

Amb aquesta peça de Commedia dell’Arte, Felipe Cabezas ha recorregut diversos escenaris des del 2013, on va ser presentada a la Sala Fènix, sala que ell condueix juntament amb Isabella Pintani, i a on ha fet temporada en més d’una ocasió.

La màscara és la que diferencia l’actor, Andreini, del personatge que interpreta, El Capitano Spavento. L’actor (transformat i capficat plenament dins de la pell del personatge), ens explica des de la seva vellesa, la seva vida i l’evolució de la seva carrera d’èxit professional, amb un únic personatge amb el qual s’acaba identificant.

Tota l’obra és un monòleg, amb una solida i entregada interpretació, més de 75 minuts on Felipe no deixa de parlar ni un segon i on la seva gestualitat ajuda a entendre l’evolució vital de l’actor i del personatge.

L’escenografia senzilla però efectista. A l’escenari una taula, una butaca tan atrotinada com el vell que l’ocupa, vestit amb un vestuari que en algun temps va ser ostentós però que ara és indicador de la seva ruïna. A terra un petit bagul guarda el secret del seu èxit, les velles mascares que l’han acompanyat tota la vida i que com ell mateix diu, «ningú no vol».

Un espectacle que ens ha agradat veure i que de moment no està programat enlloc.
Podeu veure la valoració sencera, clicant AQUÍ

← Volver a L'ultima notte del capitano

¡Enlace copiado!