Tot gira al voltant d’unes simples ampolles i gots… fascinant

Los Santos

Los Santos
19/05/2016

Cada vegada més estem entrant en aquesta mena de Teatre, on el text NO és la part essencial i si en canvi el gest, la mímica, el clown, l’equilibrisme i el teatre d’objectes. Una de les sales a què ens estem enganxant de valent i que mai ens deixa de sorprendre és l’Antic Teatre, un autèntic niu de creacions alternatives que paga la pena recolzar….. i ara encara mes, en assabentar-nos del nul suport que el nostre ajuntament «progressista» li atorga, pel perill del seu possible tancament, per falta de recursos econòmics.

Aquest dimarts vàrem tenir l’enorme sort d’encertar-la en acudir a l’Antic Teatre per anar a veure LOS SANTOS, espectacle del que no en teníem cap referència i que ens va arribar a fascinar en alguns moments. Es tracta d’un espectacle eclèctic amb una barreja de moltes facetes de les arts escèniques des de l’humor absurd al teatre d’objectes, passant per l’equilibrisme circense, el gest i podríem dir que fins i tot la dansa i la música interpretada en directe.

I tot gira al voltant d’unes simples ampolles i gots… i sobretot de la creativitat de dos homes, dos artistes que deixen la pell a l’escenari…. però crec que serà millor que l’aneu a veure i vosaltres mateixos jutgeu aquest espectacle, que us sorprendrà perquè segurament serà totalment diferent del que estem acostumats a veure a un teatre tradicional.

El podreu tornar a veure de nou els pròxims dimarts 24 i 31 de maig. No us el perdeu !!!

Valoració sencera AQUÍ

← Volver a Los Santos

¡Enlace copiado!