Dues grans actrius i una gran obra

Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar

Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar
26/10/2015

Impressionant, espectacular, brutal, imprescindible!

VACA 35 és una agrupació teatral independent que busca el diàleg directa amb l’espectador, creant espectacles escènics únics i d’una gran creativitat. És una alternativa teatral, que trenca amb tots els estereotips establerts dins de l’oferta actual del teatre, que ens proposa una forma de pensament i de reflexió profunda.

Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar és un espectacle realment impactant on es barreja l’amor i l’odi, els somnis i les misèries, la tendresa i la ràbia.

El públic entrem dins un espai reduït on viuen i conviuen dues dones. El lloc no és gens acollidor, tot al contrari, la misèria en la que viuen aquestes dues dones és del tot evident. De seguida ens adonem que són actrius i que estan assajant un fragment de «Les criades», un text escrit per Genet. Aquest moment va ser realment brutal.

Totes dues lluiten per sobreviure i conviure. De cop i volta les lloances es transformen en retrets. Passen de la tendresa al odi en qüestió de minuts. De les carícies més tendres al insult més esfereïdor. La dura i crua realitat del dia es converteix en esperança a la nit durant el relat d’un conte.

Les interpretacions de Diana Magallón i Mari Carmen Ruiz són brutals. La feina que fan aquestes dues actrius és espectacular! Sembla tot tan real… els seus moviments, la naturalitat amb la que parlen, com riuen. T’oblides per uns instants que el que estàs veient és teatre.

Hi ha moments d’una duresa indescriptible que pot agradar o no, ofendre o commoure; el que si es cert, és que no deixa indiferent a ningú. Es despullen davant nostre sense cap mena de reserva, deixant-nos veure tal com són per dins i com per fora.

No tinc paraules per descriure la grandesa d’aquest espectacle. Aquestes dues actrius volien triomfar? Doncs deixeu-me dir que ho han fet i amb nota.

Teatre diferent i amb segell propi, recordeu Vaca 35.

Feu-me cas i no deixeu passar aquesta oportunitat. Encara esteu a temps d’anar-hi!!!

VALORACIÓ: **** 1/2

← Volver a Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar

¡Enlace copiado!