Mala sort? Bona sort? Qui sap…

Lo nuestro

Lo nuestro
18/12/2019 - Sala FlyHard

“Lo nuestro” d’Eu Manzanares és el text que va sortir seleccionat de la convocatòria de textos de 2019-2020 , que havia de formar part dins la nova temporada de la sala FlyHard.

Tot i que l’actriu Eu Manzanares ja havia escrit algunes peces curtes, guions per a televisió i cinema i dramatúrgies per a tallers de teatre i alguns textos contemporanis, “Lo nuestro” és el primer text que estrena com a producció en el circuit professional.

Ja sigui pel text o les magnífiques interpretacions de tots quatre actors, “Lo nuestro” t’atrapa des de un bon començament. Es tracta d’una obra divertida, àgil i fresca en la que tots ens hi sentim en part una mica identificats, tant pel que fa a algunes situacions que s’hi viuen, com pel paper que interpreten alguns dels personatges.

Un treball minuciós i una feina molt acurada en tots nivells (interpretació (Paul Berrondo, Eli Iranzo, Eu Manzanares i Pau Poch), direcció (Mercè Vila Godoy ), escenografia (Jose Novoa),ambientació, vestuari,…

Tota l’acció transcorre durant la nit de Cap d’Any en el menjador del pis dels Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, que com la gran majoria de persones s’ajunten per celebrar l’arribada d’un nou any. Una nit de “pau i tranquil·litat” en la que tots fem balanç de l’any que s’acaba, i demanem nous desitjos i propòsits per al que vindrà.

Desitjos, propòsits i somnis petits o grans, impossibles o posibles, improbables o probables.

La sort la busquem escrivint un desig, menjant dotze grans de raïm mentre sonen cada una de les campanades de fi d’any, jugant a la loteria, o posant-se una peça de color vermell per tenir més sort. Tots tenim somnis, i la família Guerrero Fernández no és una excepció.

Mala sort? Bona sort? Qui sap…

No us explico més. Feu-me cas. Aneu-hi!!!

← Volver a Lo nuestro

¡Enlace copiado!