Ciència ficció a la FlyHard

#Lifespoiler

#Lifespoiler
25/06/2017

“Life Spoiler” és la tragicomèdia de ciència-ficció escrita i dirigida per Marc Angelet i Alejo Levis , i interpretada per Bruna Cusí, Vicky Luengo i Sergio Matamala que podeu veure a la Sala FlyHard fins a principis d’agost.

“Life spoiler” és una d’aquelles propostes que crea diversitat d’opinió. Dels vuit que hi vàrem anar només a tres ens va agradar. A mi com la ciència ficció i el misteri m’agraden, vaig gaudir molt d’aquesta proposta.

 

S’ha de reconèixer que la FlyHard tot i que és una sala petita, sempre ens sorprenen amb les escenografies. Aquest cop no va ser menys, Closca Turla i Sergi Esceno han creat una escenografia digna de recordar.

 

Les actuacions de Bruna Cusí i Vicky Luengo són del tot creïbles, malauradament a en Sergi Matamala no me’l vaig creure tant, pot ser hauria d’aparcar el paper còmic (que sabem que ho fa molt bé), i mostrar-nos la seva part més seriosa, penso que el seu personatge era una bona oportunitat per demostrar-nos un altre registre diferent al que ens te acostumats .

El tema l’he trobat molt original. Facebook, un futur previsible i les lleis de la mecànica quàntica.

 

Tot es redueix a una pregunta:  què passaria si poguéssim conèixer el nostre futur a través de Facebook?

La resposta…

← Volver a #Lifespoiler

¡Enlace copiado!