#Lifespoiler: La vida entre dues realitats paral·leles

#Lifespoiler
11/07/2017

Moltes expectatives davant aquesta obra de la Sala Flyhard, una tragicomèdia en el món de la ciència-ficció i les xarxes socials, una història ubicada entre dues realitats i amb un futur ja escrit.

I la veritat és que les expectatives han quedat absolutament satisfetes, hem sortit de la sala amb el convenciment que havíem vist una molt bona proposta amb unes magnífiques interpretacions i posada en escena.

La entrada a la petita sala ja és impactant, un cotxe estavellat i fumejant omple el petit espai i un espectacular accident de cotxe conforma la primera escena (magnífica escenografia de Closca Turla i Sergi Corbera i perfecta il·luminació de Xavi Gardés).

Genials interpretacions de la Vicky Luengo i la Bruna Cusí, la Sara i l’Alícia de la nostra història. Dos personatges que s’enfronten de forma diferent a les xarxes socials. En el mur de Facebook nosaltres mateixos hem escrit, des del futur, el que ens passarà en un temps més o menys immediat, sabem quin és el nostre «guió» de vida i de quina persona ens enamorarem abans fins i tot de conèixer-la.

La Sara ho sap tot sobre el seu futur.

L’Alícia no ho vol saber.

Un tercer personatge, Sergio Matamala, és com el gat de Schrödinger, que temporalment viu entre dues realitats possibles. 

Una posada en escena molt dinàmica, on les situacions es van succeint sense respir i on les realitats van canviant a cada escena. Un joc de realitats paral·leles que ens han fet ballar el cap en algun moment, però que ens obliga a reflexionar en sortir de la sala, tenim alguna possibilitat de canviar el nostre destí?

És una obra arriscada, amb un text que sorprèn i que no ens ha deixat indeferents. Difícil parlar d’ella sense fer espòiler, cal deixar-se portar per la màgia d’uns personatges que no saben bé cap on volen dirigir el seu futur, que d’altra banda ja està escrit.

Molt recomanable pel que té de diferent.

Si voleu veure la valoració original, només heu de clicar AQUÍ

← Volver a #Lifespoiler