Prendre o no partit

L'hora blava

L’hora blava
31/03/2018

De “L’hora blava” coneixem l’espai on transcorre l’acció: el far d’una illa remota, i els seus dos protagonistes: un faroner (Adrià Olay) i un biòleg (Pau Sastre), però el moment i el lloc del conflicte són indefinits, tot i que al final ens resulten terriblement familiars.

L’hora blava és un thriller que deixa al seu darrera un munt d’interrogants. Un text entre filosòfic i polític que ens fa reflexionar sobre la necessitat de posicionar-se i prendre partit sobre allò que passa a la nostra societat, o quedar-se al marge davant les injustícies. Dues mirades davant un mateix conflicte. Dues postures totalment oposades davant l’horror en la que viu la societat. Una proposta que em fa pensar en la situació social i política que estem vivint actualment en el nostre país.

“L’hora blava” és el tercer espectacle que el Col.lectiu La Santa presenta dins d’El Cicló. Escrita i dirigida per Laura Mihon, destaca per una magnífica escenografia, un joc de llums molt acurat i unes interpretacions realment extraordinàries.

← Volver a L'hora blava

¡Enlace copiado!