Todo lo que necesitas para ir al teatro

L’hora blava

L’hora blava

L’hora blava es una historia sobre la búsqueda de sentido y el compromiso. Es posible quedarse al margen ante la injusticia? Y si lo hacemos, cuáles serán las últimas consecuencias?

Sinopsis

En una isla remota, cada noche su único habitante enciende el faro que ilumina el mundo confuso y violento que dejó atrás. Después de años de soledad ha aprendido a hacerse un lugar en una tierra hostil, dominada por las fuerzas de la naturaleza y donde los animales saben cosas que no quieren compartir con él. Una noche un hombre llega a la isla pidiendo refugio. Sus propósitos romperán el frágil equilibrio que el farero lleva años construyendo, obligándole a enfrentarse a aquello de lo que huyó.

Fotos

L’hora blava

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

 • 12345

  Josep Via Santacana

  Teatre imaginatiu i sorprenent de dificil clasificaçio, ciencia ficció, intriga, filosofic, actual amb aquesta dificultat de asociar la obra a un genere concret esta per mi un dels merits mes rellevants de la obra juntament a una posada en escena aon l´ espai escenic, els sorolls, els silencis i la iluminació fan de L´hora blava un petit gran espectacle que no mereix pogui pasar desapercebut i aon una vegada mes es demostra que la falta de mitjans, s´enten materials poden ser sobradament compensats amb talent al servei de la imaginaçio i perfectament encaixat amb un text que t´envolta de principi a fi.Teatre per ments obertes a qui agradi quan ja ha acabat donarli voltes a alló que s´ ha acabat de veure.Enhorabona al colectiu La Santa sota la direcció de Laura Mihon, un treball de precisió amb dos actors Adrià Olay i Pau Sastre encaixats plenament amb els seus respectius papers, afegiria aquesta vegada el disseny de espai sonor amb Cesc X.Mor i el disseny de llums a carrec de Laia Garcia i Joan Rei.De moment fins el 8 de abril a Baixos 22, teatre Tantarantana

  02/04/2018

 • 12345

  Marta TP

  L’hora blava és el moment en què el Sol es pon a l’horitzó i comença la negra nit; també és el títol que bateja aquesta obra, la història d’un llop solitari i d’una visita que intentarà canviar-ho tot. L’incommovible home viu en el seu far, de la seva illa, del seu món. Fora d’ella la realitat resulta totalment anònima, doncs després de tants anys d’aïllament i solitud, d’ignorància, no existeix cap motiu per preocupar-se del món que s’estén més enllà de les marees.

  Un esbós sobre responsabilitat i compromís que bé podria desembocar en una filosòfica crítica de la inactivitat i la passivitat de l’ésser humà, de les actituds i desgràcies nascudes de la comoditat i la ignorància.. Però que, personalment, queda molt curt. Interpretacions un deix superficials, pel meu gust, i una llàstima que entre tants diàlegs no s’aconsegueixi treballar més els conflictes interns dels protagonistes, el debat entre el bé i el mal, i la necessitat de posicionament en un dels dos bàndols.

  No tot és negatiu, però; jocs de llums i sons ben encertats, que juntament amb una escenografia bàsica però suficient, aconsegueixen traslladar la situació i convertir-la en una projecció immersiva.

  29/03/2018