sense contemplacions, talleu-me el cap

Les coses excepcionals

Les coses excepcionals
03/01/2019

Possiblement una de les recomanacions que més m’ha costat decidir per posar-me a escriure és aquesta obra de Sixto Paz i el Terrat amb “Les coses excepcionals“. Una comèdia que a tothom agrada i que a mi no m’ha convençut gaire.

Aquesta és una proposta que segons l’opinió de gran part de la gent que ha anat a veure-la, li ha agradat (per no dir directamenty entusiasmat). Per aquest motiu, la meva recomanació inicial  és que aneu al Club Capitol durant aquests dies i a veure si us atrapa en aquest recorregut interior d’un home amb cor de nen.

És una obra interpretada per Pau Roca i que procedeix de l’off-Broadway. Ens parla d’un nen de sis anys on la seva mare és a l’hospital per una “cosa estúpida” com podria ser un intent de suïcidi i per comença a fer una llista d’aquelles coses que li agraden o que li fan feliç.

Al final és una llista que creix per aquest sentiment de culpa que sentim quan les coses no han sortit com a nosaltres ens agradaria. A partir d’aquest moment, comença amb les coses excepcionals que de mica en mica no triga a anar afegint tal com van pasant els anys. Una llista que a aquell nen ara d’adult potser també li és útil.

Pau Roca realitza una interpretació adecuada i ens regala moments que tenen a veure amb l’esperança, la vida, moments plens d’alegria, de somriures i d’altres que no ho són. Una obra molt optimista, i per al meu gust una mica ensucrat que segurament no us deixarà indiferents.

I moltes més coses perquè em tallin el cap i que podeu veure al següent enllaç ja que inicialment la nota no era aquesta. **

← Volver a Les coses excepcionals

¡Enlace copiado!