Compartint emocions

Le fumiste

Le fumiste
29/01/2018

La companyia hispano-francesa DonDavel estrena l’obra de teatre familiar “Le Fumiste” a La Badabadoc Teatre; una proposta creada, dirigida i interpretada per Davel Puente.

Es tracta d’un espectacle poètic, màgic, tendre, …,d’aquells que et fan recordar i emocionar.

“Le Fumiste” ens proposa viatjar a través de la memòria, i a aquells records que fan que ens defineixin a cadascun de nosaltres com a éssers únics; i ho fa mitjançant la màgia, l’humor i la poesia.

La memòria, els records…, què seriem sense memòria ni records?

La memòria és com una calaixera, on cada calaix guarda en el seu interior imatges, olors i records de moments viscuts, alguns bons i d’altres que no ho són tant, I que hem hagut d’aprendre a acceptar al llarg de la nostra vida.

Davel Puente guarda els seus records en flascons de vidre transparents. Flascons de diferents mides i formes. Davel els obre amb cura, amb respecta, delicadament, talment com si es tractés d’un gran tresor; i comparteix cadascun dels moments i records que hi guarda dins, amb tots nosaltres. Pots, ampolles i flascons on hi guarda records que han estat importants per ell, com les seves primes pilotes de malabars, una carta d’amor, els primers seus primers moments,…, records d’infància, records familiars, records imperfectes, records, records, records…i el consell d’algú molt important en la seva vida: “guarda sempre els teus records dins la memòria”.

 

Són moltes les raons per les que us recomano d’anar-hi: una posada en escena màgica i poètica, una música meravellosa i una interpretació sincera i tendre.

Mitjançant teatre d’objectes, titelles, màgia i tècniques de circ, Davel ens deixa entrar dins del seu món i comparteix amb nosaltres part dels seus records més preuats.

 

Us recomano que hi aneu.

← Volver a Le fumiste

¡Enlace copiado!