Potser el millor text d’Oscar Wilde

La importància de ser Frank

La importància de ser Frank
03/01/2016

Malgrat que les comèdies d’embolics no és potser el tipus de Teatre que més ens apassiona, aquesta vegada ens va atrapar i creiem que en bona part per la magnífica Direcció d’Emilià Carilla, que ha sabut traslladar aquest text a escena d’una manera força contemporània, àgil i entremaliada, malgrat que el seu argument està situat en una època de la que ens separa més de 100 anys.

És tot un luxe que en un petit Teatre com és el de l’Akadèmia, es puguin arribar veure fins a 8 actors a escena i encara més quan aquesta interpretació coral és realment magnifica, malgrat que evidentment destaquen les dels seus principals protagonistes, Marc Garcia Coté, Toni Mas, Enka Alonso i molt especialment la d’una increïble i esbojarrada Cecily protagonitzada de forma extraordinària per Sílvia Forns.

Les entrades estaven exhaurides dimecres passat, la qual cosa ens indica clarament que el «boca-orella» i les xarxes socials, aquesta vegada han funcionat amb celeritat i ens demostra que quan una representació teatral paga la pena, els teatraires omplen les sales.

Si us bé de gust llegir la nostra crònica sencera ho podeu fer en aquest enllaç… https://t.co/JCO1N63yF1 del nostre Blog “Voltar i Voltar”

← Volver a La importància de ser Frank

¡Enlace copiado!