La corda
21/06/2019
Amb un film de Joan Brossa

Una combinació de poesia, teatre i performance que deixa pas a la trobada social enmig de l’obra. Els seus freqüents “entreactes” no permeten viure l’experiència com a individu, sinó que obliga a compartir amb el grup, amb la resta de persones que aquell dia han decidit anar al mateix lloc que tu. T’obliga a no ignorar el teu entorn, cosa que fem de manera freqüent. Una posta que trenca amb l’estructura clàssica, una experiència diferent. Pot agradar més o menys, però el regust és llarg i intens.

Entreactes que en primer moment sembla que et distanciïn de tot el muntatge, però un cop avançat, els moviments escènics van sortint del suposat escenari. Un joc d’olors, objectes, vi i menjars, acompanyen les diferents poesies. Un espectacle sensorial gràcies a les intervencions plàstiques de Savina Tarsitano.

Tres intèrprets, en Jordi Font, en Toni Mas i l’Eva Ortega, porten 11 poesies a escena des d’una perspectiva còmica; o els poemes ja portàvem incorporats el gènere… Poemes que juguen sobretot amb l’ús del llenguatge poètic, un llenguatge diferenciat de l’escènic.

Un espectacle que requereix anar amb el fulletó a la mà, és molt necessari si no es vol perdre el fil dels poemes. Un final on totes les disciplines s’ajunten per culminar amb el poema Pluja de Joan Cavallé.

Todo lo que necesitas para ir al teatro

La corda

La corda es un espectáculo diferente. Más que un espectáculo es una experiencia irrepetible, un maridaje entre el teatro, la poesía, la performance, el acto social y la gastronomía. Espectáculo gastro-poético

Sinopsis

Acotación para el público: Suenan tres timbres. Se abren las cortinas. Entra el público. Oscuro. Luces. Salen los actores. O no. Oscuro. Luz de público. Se abren las cortinas. Sale el público. Pausa con piscolabis. Suenan tres timbres. Se abren las cortinas…

1. Els joves ocells, ballet de Joan Brossa (1954). Entreacto

2. Insectes, Joan Cavallé (2000). Entreacto

3. M, Albert Mestres (2015). Entreacto

4. Servei d’audiodescripció, Eva Ortega (2018). Entreacto

5. Virginitat, Albert Mestres (2013). Film dirigido por Bernat Mestres (2017). Entreacto

6. Pel•lícula, film de Joan Brossa (1946). Entreacto

7. L, Albert Mestres (2017). Entreacto

8. La corda, Joan Cavallé (1980). Entreacto

9. Autoretrat, Xantal Gabarró (2017). Entreacto

10. Pa, Ferran Echegaray (2017). Entreacto

11. Pluja, Joan Cavallé (2010)

Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
  • Job Fernandez Gutiérrez
    12345

    Una experiència única… Ens ha encantat! De ben segur que tornarem a veure-la.

    20/06/2019
Hay que ser usuario de Teatre Barcelona
¡Únete, es gratuito! Ya somos más de 80.000

¿Ya estás registrado?

He olvidado la contraseña

Crear usuario

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.