Qui pot ser un superheroi?

La Chispa

La Chispa
26/06/2023 - Teatre Akadèmia

La Chispa és el nom d’un personatge que no apareix mai en escena però que basteix el fil conductor de l’espectacle. La Chispa, en cursiva, és un còmic no pas pensat per ser llegit, sinó per ser vist. Amb dramatúrgia de Marc Angelet i direcció d’Ana Pérez García i Iban Beltran, el muntatge transporta l’espectador unes dècades enrere i el fa partícip d’una aventura entretinguda de poc més d’una hora.

Sebastià Brosa és el responsable d’una escenografia detallista que converteix la sala en una botiga de còmics molt ben reeixida (les cortines multicolor, els cartells de les lleixes, les miniatures i les tasses arreu, etc.), Aquesta és la base per a la immersió que aconsegueixen generar els quatre protagonistes, interpretats per actors joves, enèrgics i amb talent: Lluís Català, Maria Frias, Miguel Gómez i Núria Orellana.

L’obra parteix d’una premissa original i relativament realista per tal construir un espai idoni perquè els personatges, ben caracteritzats, afrontin els dilemes i les situacions complicades amb humor. I és que l’amistat de joventut emmarcada en l’imaginari col·lectiu friqui són els ingredients adequats d’una comèdia entranyable que —llàstima!— no acaba de definir el missatge de fons.

← Volver a La Chispa

¡Enlace copiado!