Subornar el comodí només és momentani!

Karen

Karen
18/05/2019

Joves incapaços de controlar els seus sentiments i els respectius pares es disputen la culpabilitat a quatre bandes, al Teatre Gaudí. Un thriller del qual en sabem el final només començar i que a poc a poc anem descobrint el perquè de tot plegat. A través d’un text que pots descobrir per on aniran els trets, es va desmantellant la trama d’aquesta obra ambientada a l’actualitat. Navegant per un mar on els prejudicis i els pensaments et poden jugar una mala passada, creus que els teus amics donarien la vida per tu.

Personatges perseguits per una mala decisió, que intenten defensar-se utilitzant arguments en contra dels altres, remarquen la falta de confiança entre pares i fills que creuen que tenen una estreta relació entre ells. Això queda ben reflectit a la posada en escena, on les distàncies entre personatges són més llargues del que és habitual, simbolitzant aquesta fredor dels enllaços que els lliguen. Les relacions es veuran afectades i posaran en ment de tots el preu que comporta mantenir una relació d’amistat.

Obstacles que et trobes pel camí de la vida que te la canvien d’un dia per l’altre i que et situen en escenaris que mai haguessis desitjat arribar. Molt bon recurs de l’espai i les distancies, juntament amb les llums que configuren una visió més fictícia d’aquest text natural. Obrint portes interiors i reclams de canvis de pensaments antics, Karen és el camp de batalla de dues parelles d’amics encobertes per les seves mancances personals.

 

← Volver a Karen

¡Enlace copiado!