Joel Minguet: Lorca

16/04/2018

Un viatge ple d’emocions

“Lorca” és un espectacle íntim i poètic, representat en un espai escènic molt proper, on el públic (molt reduït) ens trobem a tocar de l’escena.

Musicat i dramatitzat per l’actor Joel Minguet, aquest “Lorca” és un viatge ple d’emocions, que ens són transmeses mitjançant la paraula i la música. La paraula escrita d’algunes cartes i poemes del gran poeta Federico García Lorca, i la meravellosa música en directe de Joel Minguet, creada especialment per a l’ocasió. Un “Lorca” que es centra en l’etapa de 1925-1927, durant el moment de gran amistat entre Dalí i Lorca, i que té a la lluna i un anecdotari del poeta com a fil conductor de tot l’espectacle. Nou poemes de Lorca meravellosos, on la lluna hi és molt present.

“Si mis manos pudieran deshojar”, “Cantos Nuevos”, “Encrucijada”,…

La llum, els efectes sonors , la força de la veu de l’actor i la intimitat del moment, fan que aquest espectacle esdevingui un imprescindible per tot amant de la figura de Lorca. L’home i el poeta.

Una de les coses que més m’omplen i em fan gaudir moltíssim, és escoltar la poesia interpretada per algú que sap transmetre tot el sentiment i emoció que hi ha al seu darrera, aquell que la sent i me la fa sentir, aquell que s’emociona i em fa posar la pell de gallina. Joel Minguet tu ho vas aconseguir. Gràcies !!!

Feu-me cas i aneu a veure aquest “Lorca”, sens dubte gaudireu d’un magnífic espectacle.


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Joel Minguet: Lorca

Joel Minguet: Lorca

El actor Joel Minguet presenta Lorca, un espectáculo teatral creado a sotavento que transita por aquellos primeros años literarios de la vida de Federico García Lorca.

Sinopsis

Un hilo conductor, la amistad con Dalí, y la luna como leitmotiv. La voz a partir de la palabra, el mar, la lluvia, la luna, las campanas, los gatos, el viento, la belleza, el deseo, la vida, la luna otra vez, el amor, la tristeza, las estrellas, el agua, los pájaros, la Resi, Cadaqués, Dalí…
Un viaje atmosférico e intimista con acuerdos de guitarra y olor de azahar..

Vídeo

Fotos

Joel Minguet: LorcaJoel Minguet: Lorca

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

Sé el primero en dejar tu valoración