Un viatge ple d’emocions

Joel Minguet: Lorca

Joel Minguet: Lorca
16/04/2018

“Lorca” és un espectacle íntim i poètic, representat en un espai escènic molt proper, on el públic (molt reduït) ens trobem a tocar de l’escena.

Musicat i dramatitzat per l’actor Joel Minguet, aquest “Lorca” és un viatge ple d’emocions, que ens són transmeses mitjançant la paraula i la música. La paraula escrita d’algunes cartes i poemes del gran poeta Federico García Lorca, i la meravellosa música en directe de Joel Minguet, creada especialment per a l’ocasió. Un “Lorca” que es centra en l’etapa de 1925-1927, durant el moment de gran amistat entre Dalí i Lorca, i que té a la lluna i un anecdotari del poeta com a fil conductor de tot l’espectacle. Nou poemes de Lorca meravellosos, on la lluna hi és molt present.

“Si mis manos pudieran deshojar”, “Cantos Nuevos”, “Encrucijada”,…

La llum, els efectes sonors , la força de la veu de l’actor i la intimitat del moment, fan que aquest espectacle esdevingui un imprescindible per tot amant de la figura de Lorca. L’home i el poeta.

Una de les coses que més m’omplen i em fan gaudir moltíssim, és escoltar la poesia interpretada per algú que sap transmetre tot el sentiment i emoció que hi ha al seu darrera, aquell que la sent i me la fa sentir, aquell que s’emociona i em fa posar la pell de gallina. Joel Minguet tu ho vas aconseguir. Gràcies !!!

Feu-me cas i aneu a veure aquest “Lorca”, sens dubte gaudireu d’un magnífic espectacle.

← Volver a Joel Minguet: Lorca

¡Enlace copiado!