Per molts anys més !!!

Joan Vázquez: 20 Anys no són na'

Joan Vázquez: 20 Anys no són na’
11/11/2019

Sempre és un autèntic plaer anar a veure qualsevol espectacle de Joan Vázquez.

Des de que vaig descobrir a Joan Vázquez que intento no perdrem cap dels seus espectacles. Alguns fins hi tot els he vist dues vegades. “Something ‘s Coming” (Almeria Teatre), “Paquito Forever” (Almeria Teatre i Can Ratés), “Ciutat de gespa” (El Maldà i Teatre Gaudí),“Monday#Monday” (Teatre Eòlia)

“20 anys no són na”  sorgeix de l’espectacle “Monday#Monday” que vam poder veure al Teatre Eòlia fa uns mesos enrere. Us deixo el següent enllaç per si voleu llegir la meva recomanació  https://es.teatrebarcelona.com/recomendacion/mondaymonday-joan-vazquez-neus-monico-fernandez-160243

Sota la direcció artística de Roger Julià, els arranjaments musicals de Gerard Alonso, rodejat de del seu públic més fidel, dels seus amics i d’alguns companys de professió, en Joan Vázquez fa un repàs d’aquests vint anys de trajectòria artística i professional.

“20 anys no són na”  és un espectacle íntim i proper en el que en Joan Vázquez ens presenta petits tastets d’algunes peces musicals que ha interpretat al llarg d’aquests vint anys, i que d’una manera o altra, han format part de la seva trajectòria artística i personal , com “Hair”, “Merrily We Roll Along”, “Mamma Mia!”,” My Fair Lady”, ”Rent”, “Flor de Nit”, “Paquito Forever”,” Coplas para Ocaña” i “Ciutat de Gespa”,  algunes peces icòniques del seu admirat Stephen Sondheim, així com cançons del seu proper disc “Feeling Good”, una col·lecció d’estàndards del jazz que molt aviat en podrem gaudir.

Passat, present i futur compartit.

Entre tema i tema, ens parla dels seus somnis de nen, del seu anhel per ser artista, de la il·lusió que va sentir quan li van regalar el seu primer micro, dels nervis del primer càsting, del seu primer paper en un musical.

Anècdotes, somnis, il·lusions, lluites, èxits i decepcions.

Records, enyorances i projectes de futur. Il·lusió, entusiasme i agraïment.

Durant l’espectacle l’acompanyen dos músics, Gustavo Llull (piano) i Jofre Alemany (saxo), l’actriu Laura G. Ballbé que interpretant el paper d’alumna, i alguns companys de professió que han estat convidats per l’ocasió, i que han format part de la seva trajectòria artística.

Hi vaig anar el dia de l’estrena (4/11/2019), justament el mateix dia en que es celebrava el vintè aniversari del seu debut artístic amb el musical “Rent” (4/11/1999) al Teatre Principal. En aquesta ocasió els artistes convidats van ser la Mariona Castillo, en Chipper i la Marta Ribera.

Ha sigut increïble !!!

En Joan Vázquez ho té tot, presència escènica, talent, elegància, sensibilitat, la mirada neta i transparent, un somriure captivador i una veu que emociona.

 

 

← Volver a Joan Vázquez: 20 Anys no són na'

¡Enlace copiado!