Concert dedicat a les bandes sonores més populars del cinema.

Immortals del cinema

Immortals del cinema
05/07/2018

L’Orquestra Simfònica del Vallès va presentar ahir “Immortals del cinema” a la sala Versus Glòries.

Es tracta d’un espectacle dirigit a tots els públics, especialment als cinèfils i amants de la música en directe. Una hora de bona música acompanyada de la magnifica veu del l’actor i doblador de rodatge Salvador Vidal, conegut per posar veu als actors George Cloone, Michael Douglas, Liam Neeson, Mel Gibson, Harrison Ford, … Salvador Vidal a banda de conduir l’espectacle, també interpreta alguns dels diàlegs de les pel·lícules a la que fa referència les melodies que es poden escoltar al llarg del concert.

 

La música és una part fonamental de l’art audiovisual, ja que gràcies a ella, els espectadors podem sentir tot tipus d’emocions, com por, tendresa, misteri,…. Emocions que possiblement amb tan sols imatges no serien suficients per arribar-les a  sentir.

Una melodia pot ser el motiu per la qual pot quedar-se dins la nostra memòria l’escena d’una pel·lícula. De fet ahir no vaig agafar el programa de ma fins a la sortida del teatre. Us puc assegurar que vaig reconèixer cadascuna de les bandes sonores que van interpretar el quartet de cambra format per Marta Cardona ( primer violí),Giovanni Giri ( segon violí), Glòria Casanovas ( viola) i Olga Mensenin ( violoncel).

“Cinema Paradiso”, “Casablanca”, “Psycho”, “Leyendas de Pasión”, “El padrino”, “La Llista de Schindler”,”Misión Imposible”, “La Misión”, “Copying Beethoven”, “Master and Commander”, “Mishima”, “Moon River”, “Cinema Paradiso”, “Por una cabeza”, són part del programa musical que podreu escoltar si us acosteu al teatre. Com podeu veure són les bandes sonores de moltes de les pel·lícules més taquilleres i premiades de la història del cinema, i que de ben segur reconeixereu a l’instant.

 

És la primera vegada que el Versus Glòries programa un concert a la seva sala. És una iniciativa que m’agradaria agrair-los, dons penso que és una gran oportunitat d’apropar i donar a conèixer la música en directe a un ventall de públic més ampli.

Malauradament tan sols són dos dies de funció, la de l’estrena i la del proper dimecres.

Ahir la sala era plena de gom a gom. Al final tot el públic vam acabar dempeus aplaudint amb força.

Jo de vosaltres no m’ho perdria !!! És una gran oportunitat per descobrir que la música i la veu són dues de les millors coses de les que podem gaudir dins de l’art visual.

Estic segura que en sortireu encantats.

← Volver a Immortals del cinema

¡Enlace copiado!