A vegades les readaptacions no resulten

Homes, la comèdia musical

Homes, la comèdia musical
07/03/2017

El problema que poden tenir les readaptacions d’obres, que han gaudit de reconeixement i èxit, és que no compleixin expectatives. I això és el que ens ha passat amb aquesta nova versió d’HOMES. Ens hem trobat amb una proposta plena de tòpics i totalment desajustada amb la realitat actual.

Aquest és un muntatge de nova creació signat per Carol López i Sergi Berbel inspirat en el fenomen teatral HOMES, creat l’any 1994. Una comèdia «musical» sobre els rols de gènere en la societat actual.

Sergi Belbel repeteix aventura en l’apassionant món de les relacions de parella després de participar en el muntatge de T de Teatre l’any 1994. Per Carol López aquesta és la seva primera aventura musical, ella és autora i directora d’escena especialitzada en l’art de la comèdia.

La música original és de Marc Parrot que afirma que amb aquest muntatge ha ampliat el seu registre transitant per diferents estils, tango, pop, rock…

La proposta manté l’estructura d’esquetxos amb cinc dones vestides d’home. Les actrius escollides han participat en el procés de creació, són Anna Barrachina, Agnès Busquets, Alba Florejachs, Mireia Portas i Glòria Sirvent.

Es manté només un dels esquetxos, el del «Ramon» que ha de respondre a l’eterna pegunta de les dones després d’anys de convivència: Tu m’estimes?. La resta d’escenes són de nova creació. Curiosament, hem de confessar que l’escena del «Ramon» és dels pocs moments que vàrem gaudir plenament de l’espectacle….. i quan la vàrem veure, encara no sabíem que era l’única basada en l’espectacle de fa 20 anys.

Sincerament ens ha decebut molt perquè l’hem trobat anacrònica i plena d’estereotips, un «divertiment» que pretén provocar el riure i que en el nostre cas no ho ha aconseguit, tot i que hem de dir que al nostre voltant hi havien persones que no han parat de riure en tot moment.

Si desitgeu llegir la valoració original, només heu de clicar AQUÍ

 

 

← Volver a Homes, la comèdia musical

¡Enlace copiado!