L’existència natural del tercer gènere

Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig

Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig
21/01/2024 - Teatre Tantarantana

El col·lectiu Que no salga de aquí presenta Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig, una obra de teatre documental que parla d’intersexualitat i posa vivències personals sobre l’escenari.

Amb un muntatge que tot i indicaria de teatre documental, és més un teatre testimonial. Tant per part de Laura Vila com de la resta de testimonis que veiem en els audiovisuals.

Un espectacle que parla de la intersexualitat en primera persona, explicant el que han passat, amb ganes d’explicar i visualitzar-se com individus i una forma d’indicar que no són casos únics, no són monstres com moltes vegades ens han volgut explicar.

Amb un discurs contundent parla d’un tema molt tabú en la societat i en la comunitat LGTIBQ+. És una obra que ens parla del món intersexual, intergènere i dels hermafrodites. D’una forma despreocupada, però a molt didàctica ens fa una denúncia dels diferents testimonis i de com la societat i la comunitat mèdica ha tractat aquest tema.

A vegades, aquesta forma de dir les coses és per les diferents barbaritats que ens comenten, però que més tard veus que són molt reals i ofensives.

Des d’explicar que la intersexualitat és una discrepància entre genitals interns i externs, i que antigament eren com uns monstres. I al principi veiem això, com autèntics monstres que no podem fotografiar-los, mostrar, … per després veure que són persones com nosaltres. És el tercer gènere de la nostra espècie i en cap moment una raresa de la natura.

No dubteu a assistir al Teatre Tantarantana, us sorprendrà molt gratament.

Podeu veure la resta de la meva opinió a l’enllaç

← Volver a Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig

¡Enlace copiado!