Herències

Herència abandonada

Herència abandonada
17/12/2018

“Herència Abandonada” és la quarta producció de la companyia La Volcànica. Es tracta d’una obra escrita i dirigida per l’actriu Lara Diez Quintanilla, i interpretat per Francesca Vadell i Ramon Bonvehí.

“Herència abandonada” és una tragicomèdia que ens parla de les herències de la vida:les materials, les emocionals i la dels caràcters adquirits. Són aquelles motxilles que portem a les nostres esquenes i que ens costen tant de desempallegar-nos i d’oblidar. Rols i obligacions que se’ns han estat atorgades per imposició externa, com el fet de que la noia sigui qui hagi de cuidar dels pares, la responsabilitat del primogènit,el fill gran dirigir l’empresa o seguir amb el negoci familiar (ofici  o carrera universitària).

Els actors, Francesca Vadell i Ramon Bonvehí, interpreten a l’Àngela i al Felip, dos personatges que es troben en aquesta situació. Felip és advocat per obligació, és l’enèsim hereu d’una nissaga d’advocats. L’Àngela és l’única noia de quatre germans i la seva herència ha estat la de cuidar de la mare malalta d’Alzheimer. És precisament aquesta malaltia la que li farà reaccionar i trobar la manera de fer alguna cosa diferent del que s’espera d’ella. Ella s’allibera de tot i intenta convèncer en Felip que faci el mateix.

Triar com viure i trencar amb les obligacions no és gens fàcil, us ho dic per experiència. Jo portava molt de temps arrossegant una motxilla plena d’obligacions a les esquenes, cada vegada pesava més i em pensava que era impossible desprendrem d’ella. Un dia ho vaig fer i no va passar res. Bé, si que va passar una cosa, vaig poder caminar més lleugera. Em vaig sentir alliberada.

Tots som necessaris però ningú és imprescindibles. De vegades és necessari trencar i abandonar, per poder-se alliberar d’aquelles càrregues socials, culturals i familiars que moltes vegades arrosseguem.

“Herència abandonada” és un espectacle d’aquells que en diem rodó i que us recomano que no us el perdeu. Un text genial, uns actors extraordinaris i una magnífica direcció.

IMPRESCINDIBLE!!!

← Volver a Herència abandonada

¡Enlace copiado!