Un HAMLET que juga amb els espectadors

Hamlet plays

Hamlet plays
03/05/2016

Dissabte pasat es van «conjurar els astres» per permetre que poguéssim anar a La Vilella i tot i que la sala era plena, vàrem tenir un espai per nosaltres; vam estar de sort perquè vam poder gaudir d’una esplèndida proposta de Hamlet.
Amb aquesta proposta ja en son 5 Hamlet’s els que hem pogut veure des del passat mes de gener, en poc més de 3 mesos… i aquesta és amb tota seguretat la versió més fresca i divertida de totes.

Juanjo Cuesta és professor de l’Institut del Teatre i aquesta proposta forma part de la seva tesi doctoral. Treballada en un primer moment amb un dels seus alumnes, Francesc Cuèllar, tenia una durada de mitja hora i comptava amb un únic actor i un cor. A instàncies de la Vilella van decidir treballar el projecte amb la companyia les Bàrbares i gràcies al treball col·lectiu l’han convertit en el que hem pogut veure aquesta nit.

No ens han deixat de sorprendre en tota l’obra, moments de text seguits de moments de dansa o acrobàcies, mim, màscares, música i paraula, Hamlet-personatge alterna amb acotacions al marge que fa el Hamlet-actor. Escenes que ens fan somriure o riure obertament i que trenquen el dramatisme de què ens estan explicant. Tot això sense perdre el fil del drama shakespearià.

Els hi desitgem que la proposta tingui continuitat.

Si voleu llegir la nostra valoració sencera, cliqueu AQUÍ

← Volver a Hamlet plays

¡Enlace copiado!