Tots amaguen coses

Gustafsson R60

Gustafsson R60
24/08/2020

Comencem temporada teatral amb l’obra “Gustafsson R60”, el nou espectacle de La Trama Produccions i la companyia Pomodoro.

Tot i que la companyia Pomodoro porta més de cinc anys formant part del món teatral, sobretot pel que fa als espectacles de microteatre , “Gustafsson R60” és el seu primer projecte de llarg format, i la Rosa Molina, fundadora de la companyia, n’és la autora i directora d’aquesta divertida comèdia.

Lloc on transcorra l’acció: el menjador del nou pis d’en Pau i la Martina.

Motiu de la reunió: ningú sap ben bé perqué.

Els protagonistes: un grup d’amics que es reuneixen a casa d’en Pau (Xavier Pàmies) i la Martina (Rafaela Rivas) per fer un sopar, i celebrar no se sap que. La resta de protagonistes són la Núria (Nuria Sanmartí) l’ex d’en Joel, en Joel (Edgar Moreno) l’ex de la Núria i actual parella de l’Estel, l’Èric (Óscar Jarque) un personatge que en un principi no se sap ben bé que fa en aquest sopar, l’Estel (Laura Porta) actual parella d’en Joel , i com no, la fantàstica taula de disseny sueca Gustafsson R60.

Són amics. Són parella. Són companys. Són amants. Però… es coneixen realment?

En realitat tots ells amaguen alguna cosa, desitjos, secrets, necessitats, angoixes, insatisfaccions.

Mentre esperen que arribi la Martina, l’amfitriona del sopar, va sortint a la llum algunes revelacions, mentires, infidelitats, insatisfaccions i retrets que formen part de les vides de cadascun d’ells.

Com acabarà tot plegat? Hi haureu d’anar per descobrir-ho.

Només us puc dir que «Gustafsson R60”  és una obra àgil i entretinguda, amb un munt d’escenes divertidíssimes en les que no podreu parar de riure.

 

Per cert agrair a la sala totes les mesures de seguretat que estan portant a terme per tal de fer del teatre un espai segur.  Desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic, desinfecció de calçat, toma de temperatura, mesures de distància dins i fora de la sala, us de mascareta durant tota la funció, desallotjament dels espais de manera esglaonada,…

← Volver a Gustafsson R60

¡Enlace copiado!