Cançons que recordem pels temps actuals

Guillermotta

A partir de 16,00€
Comprar Entradas
Guillermotta → El Maldà
14/11/2021

Aquesta setmana vaig assistir a un concert molt especial a la Sala Atrium. a GuillerMotta. Un petit homenatge a Guillermina Motta, una intèrpret, locutora i actriu que va participar en el moviment de la “Nova Cançó”.

Amb Jordi Cornudella al piano i Jordi Vidal donant veu a Guillermina Motta. És un muntatge amb molt d’amor, molt record i el reconeixement a una etapa de la nostra història. El millor de tot, la transformació de Jordi Vidal en GuillerMotta, sense caure en la simple imitació.

Tal com recorden al començament, molts tenim present “Les Guillermines del Rei Salomó” una sèrie on una noia lletja es transforma en una bella Guillermina Motta; aquest cop gràcies a una poció ben cuinada per Jordi Prat i Coll, convertim a Jordi Vidal en GuillerMotta. Amb una gran complicitat entre els Jordis a escena, podem dir que hem passat una vetllada molt especial.

Segurament recordem més aquelles cançons divertides i picants de Guillermina, però en lloc de quedar-se en el més fàcil, arrisca i treu les cançons més íntimes per donar-li vida. I se’n surten, el públic força agraït i amb ganes de més festa.

L’apropament al cabaret amb el “Remena nena” i amb el públic entrant en èxtasi gaudint dels últims minuts de l’espectacle el tindré al cap durant molt de temps.

Aquest cop ha estat un tastet, quatre dies a la Sala Atrium, però espero que d’ací a poc temps puguem veure-ho de nou a les cartelleres i fer la delícia de tothom.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Volver a Guillermotta

¡Enlace copiado!