Gabriel Córdoba: Superstar

17/04/2017

“Superstar”  

Gabriel Córdoba va néixer a Múrcia, però fa més de dotze anys que es va instal·lar a Barcelona. És actor, director, dramaturg i professor de stand up a “Stand Up Academy Barcelona”.

Tot i que amb 14 anys ja feia teatre, la seva carrera teatral va començar l’any 1994 amb el muntatge “Edipo Rey” de Sófocles. En l’actualitat porta més d’una trentena d’espectacles a les seves espatlles.

L’any 2003 es presenta a “Star Comedy”, un concurs de monòlegs del que resulta ser el guanyador.

A part de la seva carrera teatral, ha actuat en televisió, ha participat en curts, i ha escrit un parell de llibres.

 

“Gabriel Córdoba. Superstar” és el nou espectacle que podeu veure al Teatre de Raval. Es tracta d’un monòleg còmic en el que hi ha incorporat medis audiovisuals i algunes cançons en directe. Tal com diu el programa…”un intento de musical” del que penso que se’n surt amb nota.

Així mentre fa un repàs a la seva vida, obertament i sense cap mena de tabú, ens parla de tòpics i etiquetes, de masclisme, homofòbia, homosexualitat, drogues, política, cultura,…

…i canta “Mujer contra mujer” de Mecano, “Space Oddity” de David Bowie,…

… i somriu. I ens fa somriure.

 

I de camí a casa, aquell somriure va desapareixent mica en mica, perquè quan extreus de la comèdia l’humor, i en queda tan sols l’essència, et dones conte que al nostre voltant encara hi queda intolerància, falsedat i prejudicis.

 

Nene, nene, nene, tu vales mucho.

Vales mucho.

 

 

 


Todo lo que necesitas para ir al teatro

Gabriel Córdoba: Superstar

Gabriel Córdoba: Superstar

Superstar es el nuevo monólogo del cómico y actor Gabriel Córdoba. Es la historia de un joven de pueblo (no importa qué pueblo) que decide dar el salto a la gran ciudad (no importa qué ciudad), para convertirse en una gran estrella. En ese viaje Gabriel descubrir que hay algo que nunca podr ser: una gran actriz. El actor y monologuista de Comedy Central, Gabriel Córdoba, después de más de 14 años girando por España sus textos, por fin presenta en Barcelona un espectáculo de Stand Up único y genuino, con grandes momentos de sus mejores textos, nuevo material… ¡y algunas canciones! Un viaje divertido, descarado y fresco donde veremos al cómico creciendo con nosotros construyendo su viaje imaginario sobre referentes como Hedwig, Madonna, Bowie y otros tantos. La forma más divertida de viajar en el tiempo y de ver cómo un sueño se hace realidad… o no.

Fotos

Gabriel Córdoba: SuperstarGabriel Córdoba: SuperstarGabriel Córdoba: Superstar

Valoración colaboradores


Valoración espectadores

  • 12345

    JOSEP OLIVA SASÉ

    Des que últimament han proliferat els monologuistes i molts d’ells de dubtosa qualitat, havia deixat d’anar a veure aquest tipus d’espectacles. Però en llegir en diversos mitjans i en especial Teatre Barcelona totes les opinions positives i molt ben valorades, ahir a la nit vaig decidir anar al Teatre del Raval a veure a Gabriel Cordoba, i afegeixo ara també la meva perquè em va semblar magnífic. Fuig de l’acudit fàcil, de ficar-se amb polítics i de les armes que tots utilitzen i centra el seu espectacle en fer un repàs des de la seva infantesa a l’actualitat fent paròdia de si mateix i un rebuig a la intolerància i l’homofòbia. Com ja va sent habitual últimament, utilitza un suport audiovisual, un d’ells molt aconseguit amb imatges trucades mentre ell interpreta Mujer contra mujer de Mecano, ret homenatge a David Bowie cantat Space Oddity, així com la d’altres cantants. Àgil, provocatiu, però sobretot amb un do increïble per connectar amb el públic. Llàstima que l’espectacle se’t fa curt i voldries més i l’únic però, és que considero excessiu la infinitat de vegades que ens recorda la seva orientació sexual, però vaja és la meva percepció que no resta qualitat a l’espectacle. Es pot veure fins a final de mes si no pròrroga, però només la nit dels dissabtes. Si aneu no us en penedireu.

    11/06/2017

Artículos relacionados

AUTOENTREVISTA | Gabriel Cordoba Superestar: «Tot pel sexe»

AUTOENTREVISTA | Gabriel Cordoba Superestar: «Tot pel sexe»

27 març 2017

Gabriel Cordoba començar la seva carrera teatral el 1994 amb un muntatge d’Èdip Rei de Sòfocles, i des de llavors no ha parat. Compta amb més de 30 muntatges a l’esquena com Jesucristo Superstar, Ni contigo ni sintigo, Oz, un musical mágico o Desconcierto de monólogos. A més és professor de stand-up comedy i ha publicat llibres com ‘El arte de los monólogos cómicos’. Ara estrena Superstar al Teatre del Raval i ha accedit a fer-se una autoentrevista que no té pèrdua.

Leer más... e