Coses de veïns

Els veïns de dalt

Els veïns de dalt
24/03/2015

Ahir vam anar a veure “Els veïns de dalt” una obra escrita i dirigida per el cineasta Cesc Gay,que s’estrena com a autor i director teatral.

La parella formada per en Juli (Pere Arquillué) i l’ Anna ( Àgata Roca) i els veïns de dalt  la Laura (Nora Navas) i el Salva (Jordi Rico) són els quatre protagonistes d’aquesta comèdia.

Quan s’aixeca el teló ens trobem dins del pis de l’Anna i en Juli ; ella ha preparat un pica pica per què ha convidat als seus veïns amb la intenció de coneixes, ell no vol gent a casa seva i menys als veïns de dalt que no paren de fer molt soroll  quan tenen relacions sexuals. Després de discutir i a punt d’en Juli de telefonar-los per anular el sopar sona el timbre, tot està servit per que sigui qualsevol cosa, menys un sopar tranquil entre veïns.

No us explicarem el transcurs de la història perquè preferim que la gaudiu vosaltres mateixos. Nosaltres vam riure molt amb els gags i les interpretacions dels nostres protagonistes, especialment amb en Pere Arquillué on fa un des plec d’aquell humor irònic que li va com anell al dit i l’ Àgata Roca sensacional en el seu paper de dona insatisfeta. No vull deixar de valorar molt positivament les actuacions de la Nora Navas i en Jordi Rico. Tots quatre ens han regalat moments molt divertits.

“Els veïns de dalt” és una comèdia on se’ns plantegen dues visions del món de la parella. Una es basa en l’amor i la convivència diària, amb els seus alt i baixos i plena de renúncies on cadascun intenta tenir el seu espai i renunciar a algunes coses per poder estar junts i l’altre parella es basa la seva relació en el plaer i l’egoisme, on tan sols busquen la satisfacció  personal.

Nosaltres vam ser en Juli i l’Anna farà uns vint anys enrere. Jo no els vaig convidar, ja, ja, els vaig escriure una nota i finalment vam haver de marxar del pis. Entenc el paper de l’Anna i de la seva atracció…, jo al principi quan sentia aquells crits, gemecs, cops i esbufecs pensava… caram!!! quina canya, et fa gràcia i rius, però quan la cosa es desmadra… deixa de fer gràcia i es converteix en un problema. Finalment vam haver de marxar del pis.

← Volver a Els veïns de dalt

¡Enlace copiado!