Revolta al Tantarantana

Els Miserables

A partir de 16,00€
Comprar Entradas
Els Miserables → Teatre Tantarantana
16/07/2024 - Teatre Tantarantana

Els Miserables del director i dramaturg Miquel Mas Fiol és una sàtira metateatral inspirada en la novel·la homònima de Victor Hugo per parlar de la revolta i la ira.

Aquesta peça és el tancament de la Trilogia de la Condició Milennial encetada pel director Miquel Mas Fiol amb les peces Càndid o l’optimisme i Les penes del Jove Werther gràcies a la Residència de Direcció del Teatre Tantarantana.

Els Miserables de Fiol és una peça divertida, fresca, enèrgica i amb ritme.
Tot comença amb una versió reduïda i comercial d’Els Miserables de Victor Hugo. Un sol actor, Gerard Franch, interpreta tots els personatges del musical. L’actriu Mel Salvatierra i l’actor Lluís Oliver, fats de les condicions en què es troben molts artistes dins del sector teatral, sobretot pel que fa al tracte rebut per part d’alguns directors teatrals, irrompen dins el teatre provocant la seva pròpia revolució. Ells representen als miserables actuals. Uns miserables que han dit prou!, fins aquí. Han irromput dins el teatre amb la intenció de canviar-ho tot, creant la seva própia revolta.  Protesta, reivindicació, provocació. La seva energia ens atrapa, ens arrossega. El públic ens entreguem a la causa; també volem que les coses canviïn. De poc que la noia del meu costat ensenya un pit.

Són moltes les revoltes que s’han lliurat al llarg de la història. Però, què ens ha passat? Per què només ens queixem i no fem res?
Sempre ens excusem dient que la culpa és del sistema. Però qui ha creat el sistema?

Us recomano aquest muntatge per la seva originalitat, pel seu contingut i pel seu format, però sobretot per les magnífiques actuacions dels actors. Gerard Franch, Mel Salvatierra i Lluís Oliver, són pura energia, força i passió.

 

← Volver a Els Miserables

¡Enlace copiado!