Totalment recomanable

Els feréstecs

Els feréstecs
13/05/2014

Els Feréstecs una obra de Goldoni passat per la mà de Lluís Pasqual. Una comèdia incicialment lleugera, esbojarrada que beu de la Commedia dell’arte. Amb un argument esquemàtic inspirat com mai en una realitat totalment quotidiana. Amb la trama típica dels embolics amorosos, de gelosia. L’obra proporciona als actors un bon treball de text i de gesticulació.

Un obra que es riu de la societat, i per aquest motiu mostra amb intel·ligència la màgia del teatre. Amb uns personatges totalment toscos i odiosos, fa un divertiment totalment meravellós.

Pol López – l’hereu Quimet – amb el paper que crida l’atenció i que sembla que aquesta temporada esta en estat de gràcia amb els papers que li han tocat. Pot ser un dels hereus de l’actual panorama d’actors que actualment tenim en l’escena catalana.

Laura Aubert, una de les fundadores de la companyia Els pirates, que vaig poder veure fa poc al Círcol Maldà en la seva recent obra ‘Sing Song Swing’, i que a Els Feréstecs fa un paper totalment opossat al que ha realitzat fins ara.

T’ho vols perdre de nou? Doncs…

 

← Volver a Els feréstecs

¡Enlace copiado!