Espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz al públic familiar

Els colors de Duke Ellington

Els colors de Duke Ellington
16/05/2022

Els colors de Duke Ellington es va estrenar a Temporada Alta (2021)

Es tracta d’un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz al públic familiar.

Els colors de Duke Ellington és un espectacle còmic i musical, que neix de la col·laboració de la big band Girona Jazz Project composta de nou músics: Xavi Molina (saxo alt i clarinet), Adrià Bauzó (saxo alt i tenor), Jordi Casas (saxo tenor), Tomàs Pujol (contrabaix), Aleix Cansell (piano), Raúl Gallego (trompeta), Albert Clapés (trompeta), Raúl Pérez (bateria) i Pablo Martín (trombó); i la companyia Cascai Teatre amb els actors Marcel Tomàs i Toni Escribano.

Marcel Tomàs a part de ser un bon mestre de cerimònies, és un gran showman amb la capacitat de conectar amb el públic. Al seu costat compartint escenari un divertidissim Toni Escribano i uns músics excepcionals amb més d’una dècada de trajectòria dedicada a crear projectes de qualitat en l’àmbit del jazz i les músiques improvisades.

Els colors de Duke Ellington és un espectacle de gran format inspirat en el jazz, un estil de música que va revolucionar la música del segle XX.

A través de la figura única i irrepetible del compositor Duke Ellington descobrim la història del jazz i la seva gestació.
Ellington va ser una figura única i irrepetible: un home innovador, avançat als seus temps i pioner sobretot en barrejar músiques de diferents estils i orígens, creant noves sonoritats que han evolucionat i han estat una gran influència en la música contemporània.

Els colors de Duke Ellington és un espectacle pensat com un show per divertir i gaudir del jazz d’una manera diferent. Un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz al públic familiar.
Màscares, humor gestual, coreografies, esquetxos humorístics, cançons i música en directe. Llum, color. Interacció amb el públic.

Els colors de Duke Ellington és un viatge meravellós pels diferents estils jazzístics des de principis del segle XX, fins a l’actualitat.

***/****

← Volver a Els colors de Duke Ellington

¡Enlace copiado!