12/07/2013
Una obra enverinada pel director

Conscient de les opinions totalment oposades que havia suscitat aquesta obra entre la gent que l’havia vist, em vaig disposar a anar al Romea a buscar la meva. Així doncs, malgrat pertànyer al grup de persones que no acaben d’estar convençudes amb l’adaptació de Mario Gas, penso que si una obra aconsegueix aquesta disparitat d’opinions és que alguna cosa bona té. Sens dubte, el text de Rodolf Sirera és una interessant reflexió al voltant de la interpretació teatral i el poder narrada en clau de thriller. Segurament, l’espectador actual ja no troba la història tan innovadora com la podien trobar als anys 70, moment en què va ser escrita l’obra, ja que aquest ha vist múltiples peces teatrals i cinematogràfiques amb formes narratives similars. Òbviament, això no li treu mèrit, però si que juga en contra al manifestar-se greus mancances durant la representació, especialment en l’àmbit de la direcció, la qual és totalment monòtona i freda. D’altra banda, presenciem unes sobreactuacions per part dels dos actors, que tot i entregar-se al màxim, fan distanciar l’espectador de l’acció.

Todo lo que necesitas para ir al teatro

El veneno del teatro

El veneno del teatro

París 178… Gabriel de Beaumont, un famós actor, és convidat pel Marqués de…, un aristòcrata famós per les seves aficions extravagants, a visitar-lo al seu palau. Allí rebrà l’encàrrec d’interpretar una obra teatral sobre la mort de Sòcrates, escrita pel propi marqués. Aviat comprovarà que tot és una trampa d’aquest per a sotmetre’l a un cruel experiment sobre realitat i representació, en relació amb el tema de la mort.

Vídeo
Fotos
Valoración colaboradores

Valoración espectadores
Sé el primero en dejar tu valoración
Hay que ser usuario de Teatre Barcelona
¡Únete, es gratuito! Ya somos más de 80.000

¿Ya estás registrado?

He olvidado la contraseña

Crear usuario

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.