Entreteniment amb dilema psicològic

El test

El test
10/09/2017

Un menjador d’un apartament. Uns amics, dues parelles, es reuneixen per inaugurar el pis, sopar i posar-se el dia. I una pregunta: si poguessis, què escolliries 100.000 euros ara o 1 milió d’aquí a 10 anys?. El què en principi sembla una pregunta senzilla de respondre, es converteix en una argumentació dels pros i els contres d’escollir una o altra opció. Però no només això, es converteix en una pantalla on uns i altres exposaran la seva manera de viure, els seus anhels, els seus retrets i la realitat de la seva relació.

Comèdia divertida, entreteniment en estat pur. Amb un guió que, tot i que potser no és gaire original ni sorprenent en el seu conjunt, està presentat d’una manera àgil i ben travat. Amb moments amb somriures bastant predictibles, no deixa de ser una manera de passar una estona agradable.

Cal destacar la feina de David Vert (Hèctor), l’autèntic impulsor d’aquesta obra. Quan ell entra en la narració és quan t’endinses més en el text. La seva interpretació és versemblant en tot moment, arribant a riure de la seva situació al mateix temps que comparteixes els seus dubtes.

Carme Poll (Paula), Sergio Caballero (Toni) i Clàudia Costas (Berta) estan correctes, com és costum, però sense destacar especialment en el seu paper. Si que hi ha un moment de brillantor cap al final de l’obra quan Clàudia Costas amb la seva interpretació ens provoca la ràbia i la mania que un personatge com el seu, una psicòloga pedant i setciències, ens ha de provocar. Però ja està.

Així doncs, el Club Capitol ens proposa amb El test una obra entretinguda i correcte que, això sí, ens provocarà preguntar-nos, a nosaltres mateixos i al nostre voltant, com respondríem a la pregunta inicial d’aquest embolic. I és que, com diu el personatge de la Berta, no hi ha una llaminadura més temptadora per als adults que els diners.

← Volver a El test

¡Enlace copiado!