Tot final és possible

El sensespai

El sensespai
15/03/2022

Com és una sessió de psicoteràpia? Aquest teatre ens obre la porta a descobrir des de dins com es viu la relació entre un pacient i el seu psicòleg. Dues actrius i uns missatges de correu electrònic ens guien per l’història de la pacient. Però realment hi ha aquesta separació entre terapeuta i pacient, o ambdós necessiten d’ajuda per poder sobreviure.

El més interessant d’aquest espectacle és el recurs de que hi ha cinc actrius que es van alternant cada dia, això es nota a l’hora de valorar la compenetració que tenen les actrius al llarg de l’obra, destacar aquí, l’impecable treball de direcció per aconseguir-ho. A més, el text de Lara Díez Quintanilla està escrit de forma tan especial que aconsegueix que et sentis part de l’història, va descobrint poc a poc la situació, tot i que queda a la imaginació de l’espectador una gran part de les possibles causes que fan reaccionar als personatges com veiem.

Una proposta imprescindible per apropar-nos més al problema enorme que tenim de salut mental, per viure-ho en primera persona, veure que tot final és possible, i el més important, real.

 

← Volver a El sensespai

¡Enlace copiado!