Per pixar-se de riure

El favor

A partir de 20,30€
Comprar Entradas
El favor → Teatre Goya
22/04/2024 - Teatre Goya

Aquests dies he anat al Teatre Goya a veure “El favor” una comèdia de Susanna Garachana que ens situa en el saló de la casa d’en Cesc. Ha quedat amb els seus millors amics per demanar-los un “petit” favor.

Un text irònic, amb molta conya i que planteja, en una comèdia que podria semblar corrent, moltes reflexions sobre l’amistat. El dia que vaig assistir van fer un col·loqui, però per l’horari dels trens em va ser impossible quedar-me com faig altres vegades.

Una comèdia sobre l’amistat i fins a quin punt demanar un favor et fa plantejar l’amistat, la família i la confiança amb el teu cercle més íntim.

Hi ha una gran complicitat entre els quatre actors, i es nota en cada diàleg i moment a escena. Veus que s’ho passen d’allò més bé i tu fas el mateix.

Un text que fa riure de valent, cosa que cada cop em costa més. I el públic assistent vaig seure al costat d’un grup de ‘noietes’ jubilades que no van parar de riure i de comentar els diferents gags. Cosa que als que estàvem al costat ens va portar més somriures a l’obra.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Volver a El favor

¡Enlace copiado!